master_of_germs Публикувано: 17 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2022 И да продължа темата за космическите пътувания от предния пост... И други държави имат добри попадения 😉 И това е от вчера 😄 3 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 18 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2022 2 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 23 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2022 Меси и Роналдо за Л.Вуитон… 5 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 23 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2022 преди 7 минути , cck каза: Меси и Роналдо за Л.Вуитон… Снимката се оказа монтаж от снимки направени в различно време, но като реклама е попадение - двамата имат общо 860 000 000 последователи. 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 23 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2022 преди 8 минути , The Doctor каза: Снимката се оказа монтаж от снимки направени в различно време. Така е, фотограф е Ани Лейбовиц, която сглобява нещата за въпросната кампания. И от Л.В. разказват в подробности: Оказва се, че и партията шах е истинска (Carlsen-Nakamura, 2017)… 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 23 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2022 5 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2023 Любимата ми исландска марка дрехи за открити пространства 2 5 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 26 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2023 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 март, 2023 Сподели Публикувано: 20 март, 2023 Едно време какви реклами се правеха в нашия град! 1 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 20 март, 2023 Сподели Публикувано: 20 март, 2023 преди 4 часа, Брани каза: Едно време какви реклами се правеха в нашия град! Ама, ТОЙ, още тогава ли е развивал бизнес с мисъл за бъдещите магистрали? 😮 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 23 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2023 Обръщат тренда. Преди беше до колко места ходят. Вече се целят в домашната сцена: 7 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 23 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2023 преди 8 минути , jorocontrola каза: Обръщат тренда. Преди беше до колко места ходят. Вече се целят в домашната сцена: Сцената си е много интересна даже. Аз пък преди време след рекламата с доктор Оз букнах едни билети за международната сцена и съвсем отделно пътуване в Истанбул. Ама на мен ми е слаб ангелът в тази сфера и рекламата беше само претекст. 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 5 април Сподели Публикувано: 5 април преди 49 минути , Zaro каза: Абсолютно гениална рекламна стратегия. Разгледайте сайта, направете и теста. 😉 https://vilniusgspot.com/quiz/ И това и онова, което беше пуснато в темата за Прибалтийската инвазия - едно към едно може да се отнесе и за нашата страна. Но някой е седнал да го измисли добре, а не просто да вземе едни държавни пари. 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 юли Сподели Публикувано: 24 юли Май в тази тема пускахме сейфти-видеа Новото на Бритиш 8 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 ноември Сподели Публикувано: 12 ноември Корицата на бордното списание на South African Airways ми напомня, че още не съм бил на Брега на слоновата кост. Чакат ме! 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега