Прескочи до съдържание

Търсят се доброволци - нова версия на magelanci.com


Препоръчани мнения

Новата версия на форума настъпва неумолимо към нас и няма отърване от нея, както няма отърване и от новата година. Първа фаза на изключително каторжническа работа, а именно превода на новата версия беше приключена днес. За да преминем към втора фаза - шлифоването на въпросния превод е необходима всеотдайната помощ на максимум 10 магеланци. 

 

В какво се състои помощта? Ще трябва да изринете целия интерфейс на новия форум за несъотвествия в превода. Несъответсвията може да са от типа на:

 

- липса на превод: седи си оригинала на английски

- грешен род: "Нов снимка в галерията"

- нормални печатни грешки: "Нова снимка в глерията"

- нещо, което звучи неясно или звучи като гугъл преводач

- Главни букви, където не им е мястото и малки букви, където не им е мястото

- други

 

Нашата задача ще е да изровим всички подобни несъответсвия и да ги изчистим.

 

Разбирам че може много хора да са любопитни да хвърлят едно око на новата версия, но в момента ще ограничим достъпа само до максимум 10 човека, които наистина смятат, че могат да помогнат със задачата и имат желанието, възможностите и времето за това (няколко часа през идните дни). В структурата на форума стърчи доста арматура в момента и няма много за гледане от любопитните. След като изчистим превода, ще почнем да тестваме поетапно и всички функционалности, тогава ще има повече работа за повече хора. 

 

Нека желаещите се запишат тук и ще им изпратя на лично съобщение как да се логнат в тестовата среда.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Време не знам колко ще имам, не знам и нищо за тези неща как се правят, но ако е само за текст - мога да се пробвам :) след празничните дни, че като изчезна тази вечер и така като гледам - чак догодина ще имам достъп до нета :)

Връзка към коментар

Горе-долу попълнихме бройката, стига толкова за сега :) Ще ви пиша след малко.

 

Само да отбележа, че не е файл, който ще се превежда - всичко уж трябва да е преведено и качено в интерфейса, но със сигурност ще има несъответствия, защото е правено насляпо. 

Връзка към коментар

В момента едва смогвам да оправям докладите от текущите хора, но според мен е добра идея да направим една смяна на екипа, да може и втора серия да погледнат с по-различни очи. След ден-два като оправим повечето неща ще ви включа и вас. 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.