Alexander Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Търсят се билети за средата на май месец. Видях, че няма празници нито в България, нито в Испания по това време. В момента цените са високи 40евро в посока. Вариантите са райян и уизз може би. Според мен трябва да се изчака месец-два за да паднат цените до около 20евро в посока. В момента не виждам и намаления с картите, освен някакви символично 1-2 евро в посока. Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 А ще падат ли? На мен ми трябват на 1/15 май (отиване/връщане)... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Поизчакай според мен, макар че е тото винаги 40 евро не е кой знае какво като цена между другото, зимните цени малко разглезват, но за късна пролет едва ли ще е по 20 През май в Барселона става ли за плаж вече? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 4 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Не е за мен билета. За плаж категорично не става. Проблема е, че не може да се свали нищо с карти .. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Това е много слаб сезон от София, защото се правят комбинирани почивки около 1-6 май и после около 24-ти, вероятно ще намериш евтини билети, ама март-април 1 Връзка към коментар
frequent_flyer Публикувано: 4 януари, 2017 Сподели Публикувано: 4 януари, 2017 Изчакай Вчера взех началото на март с Уизз - 29€ ритърн на човек с дискаунта. Добре, че се забавих, защото няколко часа по-рано само връщането беше 35€/човек. 1 Връзка към коментар
frequent_flyer Публикувано: 5 януари, 2017 Сподели Публикувано: 5 януари, 2017 Alexander, Пробвай пак да потърсиш, днес е поредната промоция на Уизз (-20%), но само за дискаунт членове. Въпреки че от вчера билетите, които аз гледах, са се повишили. Връзка към коментар
Препоръчани мнения