Прескочи до съдържание

Привет!

Препоръчани мнения

Попаднах на вас вчера, ровейки се за инфо относно хотели.

Както всички вас обичам пътуванията, особено тези в странство.Към момента съм била в няколко държави: Англия /Лондон/, Италия /Венеция, Милано/, Австрия /Виена/, Швейцария /Цюрих/, Испания /Барселона/,Холандия /Хага,Амстердам/.Била съм и в други страни/градове/, но за по няколко часа, което за мен си е нищо, за това и не  ги броя.Искам да посетя още ужасно много места, като Норвегия, Перу,Чили, Австралия и Нова Зеландия,Канада.Към момента обаче тези дестинации попадат по-скоро в графата  на мечтани-невъзможни :D

Поздрави,

Мартина

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Добре дошла, тук имахме мноооого дълга тема кои държави се броят и кои не, че даже и специални клубове със специални изисквания коя държава може да се преброи :)

Подредила си ги горе-долу по невъзможност, ама Норвегия си е напълно постижима :)

Връзка към коментар

От финансова гледна точка едно пътуване до Норвегия и част от фиордите би глътнало повече от шест хиляди.Което за нас означава търпеливо събиране.А аз не съм от най-търпеливите и към момента ви е трудно да пропусна година без да отида някъде :)

Връзка към коментар

Може да е много по-икономично, ако сте готови на известни лишения - и ограничаване на количеството фиорди, и като храна и места за преспиване. Например влаковете са на фиксирана цена от 30 евро на посока няколко месеца предварително. Нощен влак между Осло и Берген може да спести нощувка и подобни. 

Но и разбирам хората, за които посещение на Норвегия трябва да е без компромиси, заслужава си :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.