mmmincheva Публикувано: 4 август, 2013 Сподели Публикувано: 4 август, 2013 Попаднах на вас вчера, ровейки се за инфо относно хотели. Както всички вас обичам пътуванията, особено тези в странство.Към момента съм била в няколко държави: Англия /Лондон/, Италия /Венеция, Милано/, Австрия /Виена/, Швейцария /Цюрих/, Испания /Барселона/,Холандия /Хага,Амстердам/.Била съм и в други страни/градове/, но за по няколко часа, което за мен си е нищо, за това и не ги броя.Искам да посетя още ужасно много места, като Норвегия, Перу,Чили, Австралия и Нова Зеландия,Канада.Към момента обаче тези дестинации попадат по-скоро в графата на мечтани-невъзможни :D Поздрави, Мартина 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 август, 2013 Сподели Публикувано: 4 август, 2013 Добре дошла, тук имахме мноооого дълга тема кои държави се броят и кои не, че даже и специални клубове със специални изисквания коя държава може да се преброи Подредила си ги горе-долу по невъзможност, ама Норвегия си е напълно постижима Връзка към коментар
mmmincheva Публикувано: 6 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2013 От финансова гледна точка едно пътуване до Норвегия и част от фиордите би глътнало повече от шест хиляди.Което за нас означава търпеливо събиране.А аз не съм от най-търпеливите и към момента ви е трудно да пропусна година без да отида някъде Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 август, 2013 Сподели Публикувано: 6 август, 2013 Може да е много по-икономично, ако сте готови на известни лишения - и ограничаване на количеството фиорди, и като храна и места за преспиване. Например влаковете са на фиксирана цена от 30 евро на посока няколко месеца предварително. Нощен влак между Осло и Берген може да спести нощувка и подобни. Но и разбирам хората, за които посещение на Норвегия трябва да е без компромиси, заслужава си 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега