Прескочи до съдържание

Куба 9 дни

Vincent

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте!  :)

Ползвам търсачката. Наясно съм, че сега на първа страница има 10 теми за Куба. Изчел съм ги, а някои повече от веднъж. Имам и NatGeo guide. Общо взето повече чета, от колкото пиша.

Въпросът е, че съм ходил тук-там, но за първи път си самоорганизирам цялото пътуване и намерих от къде да започна... Всеки си е правил маршрута според времето и предпочитанията които има и не можах да се ориентирам. Имам нужда от някои съвети.

До тук имам самолетни билети (Sofia-Istanbul-Havana) и наета през cubatravelnetwork кола. Пристигаме на 28.02 в 8.00. Колата ще вземем в 10 от летището (само там имаше налична) и трябва да я върнем в Хавана на 07.03 до 10 (общо 7 дни), така че най-късно на 06.03 вечерта трябва да сме се върнали в Хавана. Обратният полет е на 09.03 в 10.00.

1. Основно имам нужда да си набележа места за нощувките, за да мога да пиша на каси за резервации, че не остана време. Насочили сме се към обичайните забележителности в централната и западната част (Las Terrazas, Viñales, Cienfuegos, Trinidad, може би Playa Larga, Cayo Coco, Camagüey), но не мога да си представя в каква поредност трябва да ги обиколим, къде да нощуваме и кое да видим пътувайки. Ако са ви попадали примерни маршрути, също ще е от полза.

2. Мислите ли че е добре след полета да остана първата вечер в Хавана или мога да хвана на някъде от летището? От това зависи и дали ще имаме 2 или 3 дни в Хавана.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ние сме от 21.02. до 09.03.(явно ще летим заедно обратно), първата ни седмица е "открадната" от темите тук, другата (от Тринидад до Баракоа и обратно ) тепърва я мислим...

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.