polyglota80 Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Здравейте, да се представя и аз: казвам се Станислав Рангелов, на 36г. от Перник, живея в София постоянно. Намерих ви в интернет по зададени определени пътувания и реших да се присъединя. Пътувал съм в САЩ, Южна Африка, Европа и малко в Азия. Обичам да пътувам и всяка година гледам да излизам от БГ поне веднъж, защото иначе ме хваща съклета Имам блог, където пиша от време на време: https://mycitytravel.wordpress.com/ Надявам се да сме си от взаимна полза, а защо не и да намеря сродни души за някое пътуване. 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Здравей и добре дошъл! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Добре дошъл 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Добре дошъл! Попаднал си на невероятно място. Всички ние сме задвижвани от една идея 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега