ivelina666 Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Здравейте, търся 2 двупосочни билета до Малдиви в края на април, началото на май. Искам да се възползвам от промото на Катар в момента. Цените, които намирам в сайта им за дати 25 април-3 май са 1495лв. за двама с промо кода Виза. През gotogate.fr пък ми дава цена 678 евро /1326лв./ за двама. Тоест със 170лв. надолу. Гледах и от Истанбул в катарския сайт цената е 1207лв., а през gotogate.fr е 585 евро /1144лв./ Та дилемата ми е голяма. Дали може нещо още по-добро да се намери? Надежден ли е gotogate.fr или да си резервирам за по-сигурно през сайта на Катар? Това ще ми е първото по-далечно пътуване /ако не броим Дубай/ и ми е много притеснено. Моля за съдействие. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Ако Белград е опция за вас, може да погледнете тази оферта дали още е жива - 268€ Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Според мен е надежден, точно с тях си купих единствените билети с катарците с много голяма отстъпка. 1 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 9 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 И не ти блокира цялата карта, а само си взе сумата? Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Защо да ми блокира картата, взе си точно колкото пишеше, пратиха ми код с който си видях билета в сайта на катарците и всичко беше точно. Когато ги плащах беше с Visa electron дебитна, сега не знам с каква карта е отстъпката. Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 9 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Нали някой от тези сайтове-търсачки /за бравофлай четох нещо такова/ блокирали картите, и я дойде резервация, я не. Връзка към коментар
nino Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Здравейте, търся 2 двупосочни билета до Малдиви в края на април, началото на май. Искам да се възползвам от промото на Катар в момента. Цените, които намирам в сайта им за дати 25 април-3 май са 1495лв. за двама с промо кода Виза. През gotogate.fr пък ми дава цена 678 евро /1326лв./ за двама. Тоест със 170лв. надолу. Гледах и от Истанбул в катарския сайт цената е 1207лв., а през gotogate.fr е 585 евро /1144лв./ Та дилемата ми е голяма. Дали може нещо още по-добро да се намери? Надежден ли е gotogate.fr или да си резервирам за по-сигурно през сайта на Катар? Това ще ми е първото по-далечно пътуване /ако не броим Дубай/ и ми е много притеснено. Моля за съдействие. И аз пробвах за спорта въпросните дати през gotogate.fr , но ми даде цени 818 евро , които са по-високи от сайта на катарците. Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 9 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Хм, странно Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Има много писано по темата, явно не си много наясно. На първо време прочети цялата тема за Qatar периодични отстъпки. После не е лошо да прочетеш и за rumbo/bravofly темата. Блокира се в смисъл,че 3 месеца не можеш да направиш ново плащане с тази карта. Никой няма блокирана карта. Нали някой от тези сайтове-търсачки /за бравофлай четох нещо такова/ блокирали картите, и я дойде резервация, я не. Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 9 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Ааа, сега разбрах. Ами не съм толкова навътре, както повечето от вас, но съм безкрайно благодарна за помощта Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Нали някой от тези сайтове-търсачки /за бравофлай четох нещо такова/ блокирали картите, и я дойде резервация, я не. Блокирането на картата означава, че после не можеш да я използваш в ТОЗИ САЙТ за 3 месеца, не изобщо. 3 Връзка към коментар
nino Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 (редактирано) Ивелина, през Jetcost. fr -> gotogate. fr цената за твоите дати идва 672 евро, което е 6 евро под твоята . Редактирано 9 януари, 2017 от nino Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 9 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Да, точно така я виждам и аз. Тези 6 евро са от таксите за обработка на 2 броя чекиран багаж /което ми беше странно, но явно така трябва/. 1 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 10 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Хм, сега видях, че тази цена в gotogate.fr - 672 евро е с карта Американ Експрес, с другите карти е 772 евро. Много тъпо То в този случай по-добре в сайта на катарците директно. Връзка към коментар
margarettod Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Хм, сега видях, че тази цена в gotogate.fr - 672 евро е с карта Американ Експрес, Ако все още не си взела билети, в момента през kayak.de -> flighttix.de цената за двама е 678,98 eur - плащане с кредитна виза. Успех! 1 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 11 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Благодаря ти, но нощес вече ми омръзна да гледам и чакам и ги купих през сайта на Катар за 1494лв. Поне вече няма да го мисля. А и малко се притеснявах от тези посреднически сайтове. Сега съм спокойна и доволна, направих първата крачка към Малдивите - моята голяма мечта 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения