Mitak Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Привет!Незнайно защо чак днес порових из потайностите на българското нет пространство в търсене на сайт за пътешественици и ето ме при Вас.Казвам се Димитър, пътуването и приключенията са ми страст. Обичам слънце, пясък и вода, но не ходя на почивки . Използвам всяко свободно време за да се отправя нанякъде, не правя дългосрочни планове, мога да скоча на самолета и утре.Отсядам според настроението от couchsurfing до висока класа хотели. Не пуша, пийвам социално. Погледа ми е насочен в момента към Филипини, Миянмар и Бутан с възможност за "extension" до Япония, Тайван и Корея.Имам опит , търся спътник/спътница/спътници.Поздрави, Магеланци! 21 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Добре си си попътувал. А добре дошъл! Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Добре дошъл! Впечатляваща визитна картичка с посетените държави. Поздравления! А ако имаш конкретни планове за Бутан можеш да ги споделиш. Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Добре дошъл! Връзка към коментар
Mitak Публикувано: 12 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Добре заварили! Не, нямам конкретни планове за Бутан, също и дата липсва, зависи дали ще пътувам сам или с компания ... Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 "Пийвам социално"- това ви хареса Добре дошъл! 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Привет! ... ... пийвам социално. ... Което ме подсеща, че една част от нас утре ще ... пийнат социално също. Ех, че ми хареса това съчетание от думи! Ако си в София - заповядай! Връзка към коментар
Mitak Публикувано: 12 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Благодаря за поканата, забелязах сбирката надвечер на петък 13ти, но за нещастие съм възпрепятстван. Има ли създадена подобна традиция и за Пловдив? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Благодаря за поканата, забелязах сбирката надвечер на петък 13ти, но за нещастие съм възпрепятстван. Има ли създадена подобна традиция и за Пловдив? Има и за Пловдив и напоследък са редовни. Връзка към коментар
Mitak Публикувано: 12 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 А кога ли ще е следващата среща в Пловдив? Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Когато тамошният организатор даде знак, че се е завърнал от топлите страни, където беше в странство. Добре дошъл! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 януари, 2017 Сподели Публикувано: 13 януари, 2017 Добре дошъл Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега