ilkosem Публикувано: 3 април, 2013 Сподели Публикувано: 3 април, 2013 Здравейте и от мен, казвам се Илия, и съм на 18 години. Ученик съм(но завършващ) от Велинград съм и имам страст към авиацията. През ваканциите живея в Барселона, Испания(а след няколко месеца не само през ваканциите). Ще уча Aero Management в Испания. Пожелавам успех на Георги. И от сега му казвам, че ще му пиша много за всичко. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 април, 2013 Сподели Публикувано: 3 април, 2013 Още един велинградчанин тръгнал по авио изпълнения в чужбина Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 3 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 април, 2013 Ти да нямаш нещо общо с Велинград? Или да познаваш някой? Защото казваш още един. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 април, 2013 Сподели Публикувано: 3 април, 2013 Имам, как да нямам На 14 години запалих към София, но съм си велинградчанин и винаги, когато се прибирам до България половината време го прекарвам там. 2 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 3 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 април, 2013 ХА-ХА-ХА знаех си! Значи сме си съграждани. Много се радвам, че има и други като мен(фенове на авиацията) от моя град. А пък ти си най-добрия пример... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега