Георги Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 На вън са адските жеги, правите планове или наскоро сте приключили с морето, като цяло се чудите къде да се сврете за малко хладина. Днешната оферта има точно такава цел, защото е доста разхлаждаща - коледния базар в Мюнхен, с директни полети на Луфтханза, за 115 евро. Ако търсите пък най-известният коледен базар, той е в Нюрнберг - само на час от Мюнхен. Дати: 07.12 - 11.12. На практика целия ноември и декември е възможен на приблизителна цена, включително нова година! Цена: 230 лв Цената включва куфар за всичките ви коледни покупки, място в самолета, малка закусчица и германска прецизност. За Резервация: Lufthansa.com Ако ви трябва хотел, проверете в booking.com. Ако пък предпочитате хостели, най-добрият сайт е hostelbookers.com Дори и да не ви вълнуват коледните играчки, gluhwein, музея на БМВ, техническия музей и футболен мач на текущия европейски клубен шампион на стадион чудо, то в Мюнхен бирата винаги е студена, вурстовете са вкусни, а претцелите пресни. Сериозно ли търсите друга причина да посетите Мюнхен? Кликнете тук, за да видите тази статия 3
Еmilia Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Да, определено причината ще е друга, полет с цепелин, но и техническия музей звучи примамливо 2
Георги Публикувано: 5 август, 2013 Автор Публикувано: 5 август, 2013 За музея гарантирам, че един ден сигурно му е малко. Особено ако човек го планира с разните му демонстрации, които са във фиксирани часове на деня
Hollywood Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 С какъв ти самолет се изпълняват полетите до Мюнхен?
Фил Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 (редактирано) С какъв ти самолет се изпълняват полетите до Мюнхен? Различно на различните дати и според кой оперира - A319, А320, Embraer 195, Fokker 70, Fokker 100 ... Редактирано 5 август, 2013 от Фичо
Еmilia Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Различно на различните дати и според кой оперира - A319, А320, Embraer 195, Fokker 70, Fokker 100 ... С Фокери едва ли. По-вероятно 320 или даже 321 пускат около Коледа.
Фил Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Да, фокерите са на полетите през Виена, оперирани от Тиролците
Meidj Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Златен си!!! Точно това ми трябваше, точно за тези дати! 1
stanimir Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 А на какво ли се дължи тази внезапна щедрост на Луфхтанза ? С тези ваучери предполагам може да се смъкнат още 15 евро: https://promotion.lufthansa.com/affiliate/ П.С. Oпсс важало само до края на ноемВри.
Георги Публикувано: 5 август, 2013 Автор Публикувано: 5 август, 2013 Пробвах го ваучера, но не работи за тези класове билети, дори и преди декември. Първоначалния план беше да пиша за 125 евро в края на ноември+ваучера да стане 110, ама не мина 1
captain_oveur Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Да, определено причината ще е друга, полет с цепелин, но и техническия музей звучи примамливо Ох, моля ти се, не говори за цепелини, че ми потичат лигите и ми се разхлопва сърцето... 1
naTpuoT Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Аз много уважавам коледните базари. Миналата година бях във Виена, а за тази вече се възползвах от щедростта на изиджет и си купих билети за Берлин. Иначе Нюрнберг по Коледа си е класа.
Георги Публикувано: 5 август, 2013 Автор Публикувано: 5 август, 2013 Аз много уважавам коледните базари. Миналата година бях във Виена, а за тази вече се възползвах от щедростта на изиджет и си купих билети за Берлин. Иначе Нюрнберг по Коледа си е класа. Добре дошъл
naTpuoT Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Добре заварил, Георги! Страхотен сайт. Поздравления!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега