Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте магеланци,

Имам следния въпрос, надявам се че за вас е лесен. Ще пътувам за Ню Йорк през Лондон. Ако си купя билет с 20 часа престой в Лондон, ще ме пуснат ли да разгледам града или трябва да стоя на летището?

Благодаря предварително за отговора и много пътешествия!

Публикувано:

Да, багажа си остава на летището. Освен ако изрично не ги помолиш, ако ти се налага да не го прехвърлят автоматично. И тая молба не винаги я удовлетворяват :)

• Харесвам 1
  • 3 месеца по-късно ...
Публикувано: (редактирано)

От Янгун ще летим за Ломбок през Bangkok DonMueang IntAirport и после през  Kuala Lumpur IntAirport -  LCC teminal  с  различни компании и отделни полети. Някой може ли да ми каже дали трябва да се плащат визи ако престоя е само на летищата.

Задавам този въпрос защото на Имам Хомейни в Техеран багажа беше след пасконтрола т.е. няма виза - няма багаж.

Извинете ме за глупавия въпрос но вече се забъркахме от смятане и оптимизиране на полети , а времето си тече и цените взеха да подскачат.

Редактирано от stefanrusev
Публикувано:

От Янгун ще летим за Ломбок през Bangkok DonMueang IntAirport и после през  Kuala Lumpur IntAirport -  LCC teminal  с  различни компании и отделни полети. Някой може ли да ми каже дали трябва да се плащат визи ако престоя е само на летищата.

Задавам този въпрос защото на Имам Хомейни в Техеран багажа беше след пасконтрола т.е. няма виза - няма багаж.

Извинете ме за глупавия въпрос но вече се забъркахме от смятане и оптимизиране на полети , а времето си тече и цените взеха да подскачат.

За Кула Лумпур - не, за нас там няма визи. За Дон Муенг - не знам. Не може ли от от Янгон до Куала Лумпур с Еър Азия и оттам до Ломбок, без да минавша пак през Тайланд?

Публикувано:

За Тайланд откъде смятате да вземете визи - на място или от почетното им консулство в София?

Иначе малко инфо за цените от 18 септември - Дон Муенг - Мандалай - 2850 тайландски бата (с ядене) или 71 евро на човек; Тук цената май е бетон - липсва конкуренция

Янгон - Куала Лумпур - 43 евро на човек (пак с включено ядене на борда).

Публикувано:

Иначе малко инфо за цените от 18 септември - Дон Муенг - Мандалай - 2850 тайландски бата (с ядене) или 71 евро на човек; Тук цената май е бетон - липсва конкуренция

Янгон - Куала Лумпур - 43 евро на човек (пак с включено ядене на борда).

С коя компания? Ако е с еърейжа - сега са в тавана

Публикувано:

Аха! С тия цени май ще минем само на Индонезия...Нощувките са по 40$ нагоре, а и изтървахме евтините билети до там..
Казвайте има или не транзитна зона DonMueang.

Публикувано:

Аз се оплетох малко, но говорим че сте с багаж и с отделни полети и все пак искате да останете в транзитна зона? Не мисля, че е възможно, не се сещам летище, на което багажа да се взима преди паспортния контрол. 

• Харесвам 2

Край!!!! Решено - платено.
на 18ти януари  Банкок- Мандалай
на 27ми януари Янгун- Джакарта с 3 часа на Чанги

и от там до дето стигнем ( крайна цел KelyMutu)
а на 11ти фервуари обратно за Истанбул
И ние това си мислихме за багажа,за визите и т.н и след "разгорещен" спор решихме да не рискуваме, а и изнамерихме директния полет.

• Харесвам 2

Супер, а визите за Бирма как ги реши? On arrival или?

от тяхното посолство в Банкок. От тая година имало и на пристигане, но в ТА твърдят че били само за бизнес виза

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.