Bell@ Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Здравейте магеланци, Имам следния въпрос, надявам се че за вас е лесен. Ще пътувам за Ню Йорк през Лондон. Ако си купя билет с 20 часа престой в Лондон, ще ме пуснат ли да разгледам града или трябва да стоя на летището? Благодаря предварително за отговора и много пътешествия!
Oshko Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Ще те пуснат, нали си с български паспорт? За нас няма ограничение.
Bell@ Публикувано: 5 август, 2013 Автор Публикувано: 5 август, 2013 А багажа си остава на летището нали?
Георги Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 Да, багажа си остава на летището. Освен ако изрично не ги помолиш, ако ти се налага да не го прехвърлят автоматично. И тая молба не винаги я удовлетворяват 1
Bell@ Публикувано: 5 август, 2013 Автор Публикувано: 5 август, 2013 А, не ми трябва разбира се, за какво ми е да ми тези само. Благодаря ви за отговорите! 1
гост Публикувано: 5 август, 2013 Публикувано: 5 август, 2013 В другата тема те питаха какво стана с канадската виза. Обеща да дадеш "отчет".
Bell@ Публикувано: 5 август, 2013 Автор Публикувано: 5 август, 2013 Да, ще отговоря и там. Сега съм в еуфория че взехме американска виза
stefanrusev Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 (редактирано) От Янгун ще летим за Ломбок през Bangkok DonMueang IntAirport и после през Kuala Lumpur IntAirport - LCC teminal с различни компании и отделни полети. Някой може ли да ми каже дали трябва да се плащат визи ако престоя е само на летищата. Задавам този въпрос защото на Имам Хомейни в Техеран багажа беше след пасконтрола т.е. няма виза - няма багаж. Извинете ме за глупавия въпрос но вече се забъркахме от смятане и оптимизиране на полети , а времето си тече и цените взеха да подскачат. Редактирано 21 ноември, 2013 от stefanrusev
Valle Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 От Янгун ще летим за Ломбок през Bangkok DonMueang IntAirport и после през Kuala Lumpur IntAirport - LCC teminal с различни компании и отделни полети. Някой може ли да ми каже дали трябва да се плащат визи ако престоя е само на летищата. Задавам този въпрос защото на Имам Хомейни в Техеран багажа беше след пасконтрола т.е. няма виза - няма багаж. Извинете ме за глупавия въпрос но вече се забъркахме от смятане и оптимизиране на полети , а времето си тече и цените взеха да подскачат. За Кула Лумпур - не, за нас там няма визи. За Дон Муенг - не знам. Не може ли от от Янгон до Куала Лумпур с Еър Азия и оттам до Ломбок, без да минавша пак през Тайланд?
stefanrusev Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 Има. Но все още пресмятаме кой вариант ще е най-удачен. и евтин.
Valle Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 За Тайланд откъде смятате да вземете визи - на място или от почетното им консулство в София? Иначе малко инфо за цените от 18 септември - Дон Муенг - Мандалай - 2850 тайландски бата (с ядене) или 71 евро на човек; Тук цената май е бетон - липсва конкуренция Янгон - Куала Лумпур - 43 евро на човек (пак с включено ядене на борда).
stefanrusev Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 Иначе малко инфо за цените от 18 септември - Дон Муенг - Мандалай - 2850 тайландски бата (с ядене) или 71 евро на човек; Тук цената май е бетон - липсва конкуренция Янгон - Куала Лумпур - 43 евро на човек (пак с включено ядене на борда). С коя компания? Ако е с еърейжа - сега са в тавана
krasen_denev Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 Е,Стефко благородно ти завиждам за пътуването до Янгон.
stefanrusev Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 Аха! С тия цени май ще минем само на Индонезия...Нощувките са по 40$ нагоре, а и изтървахме евтините билети до там..Казвайте има или не транзитна зона DonMueang.
Георги Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 Аз се оплетох малко, но говорим че сте с багаж и с отделни полети и все пак искате да останете в транзитна зона? Не мисля, че е възможно, не се сещам летище, на което багажа да се взима преди паспортния контрол. 2
stefanrusev Публикувано: 21 ноември, 2013 Публикувано: 21 ноември, 2013 (редактирано) Край!!!! Решено - платено.на 18ти януари Банкок- Мандалайна 27ми януари Янгун- Джакарта с 3 часа на Чанги и от там до дето стигнем ( крайна цел KelyMutu)а на 11ти фервуари обратно за ИстанбулИ ние това си мислихме за багажа,за визите и т.н и след "разгорещен" спор решихме да не рискуваме, а и изнамерихме директния полет. Редактирано 21 ноември, 2013 от stefanrusev 2
cck Публикувано: 22 ноември, 2013 Публикувано: 22 ноември, 2013 Супер, а визите за Бирма как ги реши? On arrival или?
stefanrusev Публикувано: 22 ноември, 2013 Публикувано: 22 ноември, 2013 (редактирано) Супер, а визите за Бирма как ги реши? On arrival или? от тяхното посолство в Банкок. От тая година имало и на пристигане, но в ТА твърдят че били само за бизнес виза Редактирано 22 ноември, 2013 от stefanrusev
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега