Lyana Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Здравейте! Налага ми се да пътувам до Букурещ за 1 ден в периода 26-28 януари. Мога да избера някой от тези дни, но не откривам нищо на цена под 200 и нещо си евро. Възможна ли е по-ниска цена? Очаквам съдействие от вас. Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Има за около 40 евро посоката с прекачвания в Бергамо/Неапол (без багаж), ако те интересува подобен вариант. Ама вместо да висиш по летища и чакални, по-добре си хвани автобуса - с една идея по-бързо и два пъти по-евтино (~ 80 лева двупосочен; пътува всеки ден 00:30-07:00 натам и 16:00-23:00 оттам). 7 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Полетите са скъпи, да, действай с автобуса. 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Едно време имаше и влак през Русе, не знам дали се движи още, ама не бих препоръчал, особено в това време и след Хитрино 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Едно време имаше и влак през Русе, не знам дали се движи още, ама не бих препоръчал, особено в това време и след Хитрино Ще му отнеме "само" около 10 часа и то без закъсненията... http://p.bdz.bg/s/o/sofia-bucuresti-7188.pdf 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 19 януари, 2017 Сподели Публикувано: 19 януари, 2017 Ще му отнеме "само" около 10 часа и то без закъсненията... http://p.bdz.bg/s/o/sofia-bucuresti-7188.pdf ... А май излизаше и по-скъпо от автобуса, ако не се разбие на отсечки... 2 Връзка към коментар
Lyana Публикувано: 20 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 Благодаря ви! Исках да си спестя време. С автобуса го дават 7 часа и половина, а при зимни условия като нищо ще дойде повече. Иначе двупосочен билет с автобус ми излиза в нета 88лв. Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 Предполагам, ще тръгнеш от Софето: пътят София - Русе и Русе - Букурещ се почиства редовно и е спокойно да се пътува при зимни условия - няма драма... Единствено сега границата се минава малко по-бавно - и от двете страни няма желание да почистят граничния пункт от сняг - каквото коли, камиони, автобуси и т.н. почистят - това е... Още нещо - ако пътуваш сега с автобус, ще излезе много повече от 7 часа и половина. Дунав мост е задръстен от камиони и от двете страни. Някъде, в един пост бях писал, че, за да се мине Дунав мост и ако си с автомобил, трябва да се кара в насрещното (такава е практиката, контролира се от гранична полиция и те ти дават сигнал, кога да тръгнеш). Не допускат, обаче, автобус да кара в насрещното. От румънска страна, някъде 5-6 км преди Гюргево, също се кара в леко в насрещното, заради спрелите тирове. Има полиция, която контролира потока. Нищо страшно, просто се кара по-бавничко и внимателно. 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 (редактирано) Благодаря ви! Исках да си спестя време. С автобуса го дават 7 часа и половина, а при зимни условия като нищо ще дойде повече. Иначе двупосочен билет с автобус ми излиза в нета 88лв. Хм, ами той еднопосочният с "врътката" е 41лева. Редактирано 20 януари, 2017 от epetkov 1 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 24 януари, 2017 Сподели Публикувано: 24 януари, 2017 Хм, ами той еднопосочният с "врътката" е 41лева. каква е тази "врътка" ? Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 (редактирано) каква е тази "врътка" ?Ами купуваш от сайта на Етап-Адрес билет София-Русе за 23 лв.(разбира се за автобуса София-Букурещ) след това втори билет от сайта им Русе-Букурещ за 18 лв. общо прави 41 лева, срещу 52 лева за билeт София-Букурещ. В Русе, евентуално, ще трябва да се преместиш от място 21 на 30. Това за мен е транспортен абсурд на Етап Made in Bulgaria. Редактирано 25 януари, 2017 от epetkov 4 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Същият "абсурд" съм го срещал и при Swebus, тъй че не е само "българска" работата А в международните ЖП превози подобно ценообразуване си е правило. Връзка към коментар
Препоръчани мнения