Ametist Публикувано: 8 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Ми супер цена си заловила!А кога ще си дойдеш, че да те чакамеееее? )) )) Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 10 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Намерих по-ниска цена и реших да променя дататa на връщане, за да видя какво ще се получи. Оказа се, че при тази промяна на датата на полета ще ми върнат 49 $. След като потвърдих промяната ми излезе съобщение, че на e-мейла ми e изпратен ваучер на стойност 49 $. Имате ли представа какво се случва след това с този ваучер? Аз си искам обратно парите по картата, но май няма да стане така. Иначе цената падна на 328 $. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Flydubai не връщат пари... Пазиш ваучера за бъдеща покупка. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 10 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Flydubai не връщат пари... Пазиш ваучера за бъдеща покупка. Пише че, ваучерите са ми изпратени на е-мейла, но аз нищо не получих. Имам само информация за номера на ваучера в промяната на резервацията. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Пише че, ваучерите са ми изпратени на е-мейла, но аз нищо не получих. Имам само информация за номера на ваучера в промяната на резервацията. Като стигнеш до края на плащането има опция Pay by voucher. Иска номер и ПИН на ваучера. Не знам дали в информацията, която имаш го има пин-а... В техния сайт има цяла категория въпроси свързани с ваучери: https://www.flydubai.com/en/contact/faq Иначе провери си и спам папката за всеки случай. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 10 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Като стигнеш до края на плащането има опция Pay by voucher. Иска номер и ПИН на ваучера. Не знам дали в информацията, която имаш го има пин-а... В техния сайт има цяла категория въпроси свързани с ваучери: https://www.flydubai.com/en/contact/faq Иначе провери си и спам папката за всеки случай. Пише само Voucher reference - със съответния номер - сумата, името ми и датата. Да, ще им пиша. Благодаря. Връзка към коментар
Препоръчани мнения