Георги Публикувано: 6 август, 2013 Публикувано: 6 август, 2013 Ама не такива за игра, също област в която съм експерт, а туристически карти със забележителностите Общо взето мисля, че на всеки се налага да ги ползва, аз дори ги събирам в чекмеджето със сувенири. Лошото на картите са, че или са платени и то доста скъпо, или безплатните са пълни с доста спам. И при двата случая често получаваш карта с една камара забележителности, които не те интересуват. Та по тоя повод ей това сайтче е интересно: http://suggestme.com/ Избираш си град, отбелязваш кои атракции те интересуват, те ти правят твоята лична туристическа карта и за 10 долара с безплатна доставка ти я изпращат на водонепромокаема хартия и т.н. Ако желаеш може и ПДФ да си свалиш, естествено безплатно. Избора на градове засега е ограничен, но като цяло идеята ми харесва, обикновено пари за карти не давам, а безплатните често имат безумия от рода на ключов музей да е изписан с минимум шрифт, а някаква ресторантска дупка до него да има огромен банер... 3
stanimir Публикувано: 6 август, 2013 Публикувано: 6 август, 2013 Добро е , преди години си правех персонални гайдове с DK Eyewitness , но не знам дали още го подържат. Не съм плащал , а си разпечатвах в pdf.
Емилия Публикувано: 6 август, 2013 Публикувано: 6 август, 2013 Аз днес попаднах на това: http://www.tripomatic.com Още не съм го разглеждала с подробности, но на пръв поглед изглежда интересно. 1
Фил Публикувано: 6 август, 2013 Публикувано: 6 август, 2013 (редактирано) обикновено пари за карти не давам, а безплатните често имат безумия от рода на ключов музей да е изписан с минимум шрифт, а някаква ресторантска дупка до него да има огромен банер... Е, в общи линии в информационно-туристическите бюра(гишета) обикновено има съвсем прилични безплатни карти или с малко реклами(спам) или с реклами не на самата карта, а в отделни карета отстрани или отзад, което мен не ме бърка ... А иначе това, която показваш, изглежда интересно и полезно, наистина Редактирано 6 август, 2013 от Фичо 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега