pikonio Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Тааа, имам едни 18500 kms, които изтичат на 1 май тази година и така като гледам, едва ли ще се запътя към Галапагос скоро... За който е планирал нещо в Южна Америка и би се възползвал, нека ми пише на лични. 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Тааа, имам едни 18500 kms, които изтичат на 1 май тази година и така като гледам, едва ли ще се запътя към Галапагос скоро... За който е планирал нещо в Южна Америка и би се възползвал, нека ми пише на лични. За Великденския остров вероятно също ще станат Сигурно ли е, че могат де се подаряват и на хора с които нямаш роднински или семейни връзки? Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 26 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 (редактирано) Доколкото знам, няма никакъв проблем да се купи билет с тях на което и да е име. Поне по прочуване от преди 2 години. За Великденския остров мисля, че са недостатъчни, поне като бях гледала преди време, но за Галапагос даже може и да останат. Може пък и за нещо друго вътрешно, важното е да не изгорят просто ей така. Редактирано 26 януари, 2017 от pikonio Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Можеш да ги ползваш и с партньорите на Латам, примерно Бритиш, Еър Берлин или катарците Милите не може да се подаряват, но можеш да вземеш билет на когото искаш. 1 Връзка към коментар
Пътувко Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Привет! Тъкмо четох за тази възможност точно на 01 май с Air Berlin до Северния полюс http://www.airevents.de/product_info.php?products_id=250&language=en Не знам дали ще може да се ползват мили, но пък ако може..... 1 Връзка към коментар
Carrie Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Ако няма как да се ползват милите за самолетни билети по една или друга причина, някой ползвал ли е тази опция за хотелски нощувки? https://travellatampass.lan.com/travel/arc.cfm Струва ми се, че една нощувка в приличен хотел из Европата е доста по-добре от нищо. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега