ivelina666 Публикувано: 4 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 Здравейте, търся двупосочен билет от Истанбул до Анталия и обратно - 9-16 юни за 4 възрастни и 2 деца. Гледам, че Пегасус предлагат най-ниски цени от Сабиха Гьокчен. Но тъй като не съм летяла с тях и не знам кога е най-удачно за купуване на билети. Преди месец гледах и бяха по-ниски цените. Дали да чакам? Колко често пускат промо? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 Е билетите им почват от 12 евро на посока, колко по-ниско да паднат? Може все пак да погледнеш Atlasjet и Turkish, които са малко по-скъпи (към 40€ двупосочен), но летят от централното летище, а до него логистиката е чувствително по-лесна. Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 4 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 Имаше и по-ниски цени затова питам дали примерно 2 месеца преди полета ще е по-изгодно. Защото в момента за семейство с 2 деца излиза 160 евро най-евтиния вариант /в много ранни или много късни часове/, а ми се искаше нещо по-тънко Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 4 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 От Ататюрк също летят Onur Air http://www.onurair.com/en/ 1 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 4 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 С Онур излиза двойно по-скъпо. Отпада като вариант. Връзка към коментар
Roje Публикувано: 4 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 (редактирано) Аз купих през ноември самолетни билети за 2 възрастни от Пегасус за 13-25 юни Истанбул Анталия Истанбул за 160 турски лири /тогава излязоха около 80 лева/ . Така че едва ли ще станат по-евтини, като гледам доста се е вдигнала цената от 15 ноември, когато ги купих до сега. Взех за часовете, които исках: полет в 11,20 от Истанбул и в 17,45 от Анталия. Тогава платих и трансфери от Holiday Taxis за 2 възрастни от летището в Анталия до хотела, който резервирах и обратно за 35лв. Редактирано 4 февруари, 2017 от Roje 5 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 4 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 февруари, 2017 Ето за такава цена говоря Значи да очаквам, че ще се увеличават? А пускат ли често промоции? Връзка към коментар
nino Публикувано: 5 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 (редактирано) Виждам, че в момента Пегасус имат промоция и билетите за вашите дати излизат 138 евро общо, но на отиване са с първия полет 5.50 ч, а на връщане 22.10 или 23.45 . Редактирано 5 февруари, 2017 от nino Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 5 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 На мен ми излиза повечко 240 евро за 4 възрастни и 2 деца - отиване на 9 юни в 5,50ч и връщане на 16 юни в 22,45ч. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 ivelina, мисля че Роже има предвид 80лв на човек, а не 80лв за всички. 160-200 евро за 4 двупосочни билета са направо подарък и не знам накъде ги чакаш да падат още Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 5 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 Ами той е написал за 2 човека 80лв. Пък и аз ги бях гледала към 100лв. за двама преди месец и нещо. Както и да е явно цените се качват и трябва да се реагира съвсем скоро Връзка към коментар
nino Публикувано: 5 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 Аз пак пробвах резервация и ми даде 174 евро, като връщането е в 23,20. Явно цените се променят. Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 5 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 Да, толкова виждам и аз. Само че, този полет е прекалено късен, а предните са по-скъпички. Но каквото такова. Връзка към коментар
Roje Публикувано: 5 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 ivelina, мисля че Роже има предвид 80лв на човек, а не 80лв за всички. 160-200 евро за 4 двупосочни билета са направо подарък и не знам накъде ги чакаш да падат още 80 лв. са ми общо самолетните билети за двама човека отиване и връщане Истанбул Анталия Истанбул 1 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 5 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 Да, и аз като влезнах снощи в сайта се надявах на такива цени и бях неприятно изненадана, че са се качили почти двойно. И понеже за нискотарифните знам, че около 2 месеца преди полета са най-добри цените, нямах представа с Пегасус какъв е принципа и реших да ви питам. Връзка към коментар
Botko Публикувано: 5 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2017 Според зависи е с Пегасус.Взимал съм и месец преди полета на най ниска цена.Но цени до 20Евро посока си е ок.Има и такса 7-10 лири.Онур лети от/до Ататюрк но са по скъпи и по често закъсняват.Атлас имат + че в цената им влиза и трансфер от/до летището.Тюркиш имат често оферти 79/99 лири посока..но за сега май офертите им са вътреш.полети до 31 март.Анадолу джет(дъщерна на Тюркиш)когато Пегасус имат намаления,"контрират"и те с цени 39/59 лири ,но и те летят от Сабиха.Сън Експрес мисля ,че полетите им минават през Измир.Пегасус има най-много полети за деня,неудобството от по далечното летище е факт,но пък в цената на билета влиза често 8 кг ръчен багаж + 15 кг чекиран. 1 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 6 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Добре, а как стои въпроса с местата, ако не си доплатиш за тях, разхвърлят ли те из самолета? Понеже в резервацията ще има 2 деца и съответно не може да пътуват без възрастен до тях. Връзка към коментар
Botko Публикувано: 6 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2017 Нямам представа как е с децата и местата.Пътувъл съм сам с Пегасус до сега.При най ниската цена за полет ако не си избереш да си купиш място,системата по принцип те слага по средата.Към пътеката и до прозореца са платени.Ако е с деца на една резервация може би ще ги сложи до възрастни от резервацията.Нямам опит с пътуване с деца,но като Ак и обслужване имам добри впечатления от тях.Гъвкави и разбрани са и на летището и в самолета.Не е нужно да разпечатваш е-билета или предварително да се чекираш(24 часа преди полета),на Сабиха имат устройства за чек-ин на Пегасус,до 40 мин.преди полета за вътрешни линии,бордната карта и чекирането си го правиш от устройствата и става бързо. 2 Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 7 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 февруари, 2017 Да, това щях да питам - за чек-ина. Значи може на място на летището. А предполагам, че може и он лайн, нали /за най-евтината категория билети ме интересува как е/? Връзка към коментар
Препоръчани мнения