Прескочи до съдържание

Здравейте и от мен,благодаря за приема!


Препоръчани мнения

Здравейте,какво да кажа за себе си,освен че и аз като Вас обожавам пътешествията и новите места,на 37 години съм,до сега съм ходила само в Турция ,Сърбия и Гърция ,но ми предстой април месец пътуване до Франция /Париж/ и се надявам ,че ще продължа с пътешествията защото искам да видя толкова много места....................

  • Харесвам 7
Връзка към мнение

И аз съм заредена с много очаквания за Париж, изчетох и продължавам да чета всичко, из нет пространството за предстоящото ми пътуване и така ,попаднах на Вас. :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Добре дошла!

И аз благородно завиждам на хората, на които им предстои да видят Париж за първи път. При мен беше любов от пръв поглед, или от първи слух, кой знае. Имам предвид музиката, която ме посрещна на "Шарл де Гол" и звучеше навсякъде в следващите дни.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Добре дошла и приятно четене. Намерила си правилното място за подготовка. Следвай инструкциите на специалистите тук и няма да съжаляваш. Тук има много полезна информация :)

Връзка към мнение

Добре дошла!

Април в Париж... винаги се сещам за едноименната песен на Върнън Дюк :).

Хубаво време за посещение си избрала, дано и впечатленията ти на място да отговорят на очакванията :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Добре дошла от още един новобранец! Щом имаш желание, значи ще видиш много нови места! А, Париж е прекрасен град, един от любимите ми и мисля, че ще те впечатли. Ако имаш достатъчно време ти препоръчвам да отскочиш и до Версай. Бон воаяж!

Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Здравейте,какво да кажа за себе си,освен че и аз като Вас обожавам пътешествията и новите места,на 33години съм,до сега съм обиколила Европа миналата година имах честта да почивам на Сейшелите .Надявам ,че ще продължа

пътешествията защото искам да видя толкова много места....................

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.