funny Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Моля за съвет : Ще пътувам София - Хонг Конг 13-24 май. Намирам добра цена 440 евро през Лондон , 1 прекачване, приличен престой там около 3 часа и в двете посоки , без смяна на летища, с Бритиш Еруейз. Да си причинявам ли 12 часа ( на връщане 12 ч и 50 мин ) полет или да изчакам да търся с прекачване в другата посока ( Истанбул, Дубай, Доха...) ? Доволно много междуконтинентални полети имам, но като знам каква мъка е при 9-10 часов полет (поне за мен), леко се изнервям от този 12/13 часа. Но пък цената ми се струва ок, а и връзките. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Aми това зависи изцяло от теб. За мен цената е добра и аз бих взел билетите, но ако толкова ти е проблем дългия полет си струва да чакаш. Мисля, че ти трябва да си прецениш. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Цената е нормалната, не е ниска, не е и висока. При положение, че те притесняват дългите полети наистина се замисли дали има смисъл да летиш маршрут тип "от София през Варна за Пловдив" Аз продължавам да не мога да отворя сайта на катарците, но какви са техните цени? Какви са цените и на Turkish, които са другат алтернатива за кратък полет в тази посока? Допускам, че разни гимнастики от рода на летене от трети летища, прекачване с лоу костове и т.н. не са предпочитани, така че няма и въобще да ги дискутираме. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 (редактирано) Аз продължавам да не мога да отворя сайта на катарците, но какви са техните цени? Какви са цените и на Turkish, които са другат алтернатива за кратък полет в тази посока? Qatar дават цена от коло 750 EUR за тези дати (1460 лв). Цената може да се свали до 680 EUR ако връщането е на 23 Май. Turkish нямат обратен полет на 24-ти, с връщане на 25-ти е 817 EUR. Според мен при това положение си струва да се попътува "от София до Пловдив през Варна", ако датите трябва да са тези. Редактирано 17 февруари, 2017 от П.Кръстев 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 17 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Резервирах го за 72 часа докато го измисля. Мерси за мненията Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Ооо, безумни цени на катарците и турците. При това положение, ако не ти се играе руска рулетка с изчакване, наистина си действай с Бритиш. Виждал съм цена за Хонконг и под 300 евро, но едва ли ще се случи точно на твоите дати. 1 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Пътувах миналата година (26 ноември до 5 декември 2016 година) до Хонк Конг с катарците от София и цената на самолетния билет с включен 30 кг багаж беше 450 евро, закупен оттук http://www.supersaver.nl/. Помня, че тогава цената на страницата на катарците беше нещо от рода на 530-540 евро. П.С. - ако модераторите преценят, че линкът към уеб страницата е неуместен, моля да го премахнат. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения