Прескочи до съдържание

Търся билет София-Санто Доминго/Пунта Кана/Перу - София

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

Малко сложна схема съм замислила и затова да питам и вас за насоки.

Между 20.09-12.10 ми се очертава свободно време, което искам да запълня с 2 седмици (14 нощувки в този период) в Централна и Латинска Америка. Със сигурност едното място, в което искам да изкарам 1 седмица е Доминиканската република. Пътуваме двама и може да кацнем както в Санто Доминго, така и в Пунта Кана. Доколкото изчетох в темите, съм се насочила да търся билети с tuifly.be (Jetairfly). Пропускам ли друга изгодна компания?

Сега и по-сложния въпрос - Освен Доминиканската република сме се насочили да посетим и Перу за седмица. Странна комбинация, знам, но не бихме предпочели нито Мексико, нито Куба, с които традиционно се комбинира Доминиканската република. Искаме да видим основните туристически обекти, така че въпроса къде да кацнем в Перу трябва да е съобразен това. Нямам ясна последователност до коя от двете дестинации да летим първо, графика е гъвкав в зависимост от цените на полетите.

Моля, дайте някакви насоки, търсачки и т.н., в които да почна да ровя, че за момента не мога да се ориентирам в полетите между тези 2 държави.

Благодаря ви!

Публикувано:

Ами тази комбинация си е почти невъзможна. Е, не че е невъзможна, но колко ли ще струва, ще кажат специалистите.

Ти си знаеш, но не разбирам защо не Мексико...

Ние заминаваме след месец за Доминиканската република...

Публикувано:

За мен Перу за седмица е безкрайно малко време и много орязано. Ще изпуснете много.

Ако все пак сте си го наумили и държите на това, то тогава търсете билети до Куско, а ако включите и вътрешен полет може и до Лима.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

За мен няма логична причина да се дават луди пари за съчетаването на вълшебното Перу с Дом-на. Не съм наистина запознат твърде добре с втората дестинация, но мисля, че Мексико е в пъти по-интересна страна от гледна точка на култура, преживявания и т.н. Освен едни плажове в Дом-на, които не смятам, че са нещо повече от тези при ацтеките... да не говорим, че и този вариант ще е много по-скъп. Лично аз бих кооперирал др държава в Америка Латина към Перу, или пък Мексико.

Редактирано от Worldismine
Публикувано:

Къде да кацнете в Перу е въпрос не на туристически дестинации, а къде има полети. Преди време всички международни полети бяха до Лима. Дори и да има и до Куско сега, ще са малко.

За да се ориентираш с цените и разписанията ползвай някоя обща търсачка, например Kayak или google.com/flights. Без да гледам, бих казал, че Дом. република - Перу ще ти излезе повече отколкото Европа - Дом. реп. или Европа - Перу, ако уцелиш грешка или промоция.

ПП Проверих, Пунта Кана - Лима и обратно излиза 655 евро, с едно прекачване в Панама, и ти трябва отделен полет до Куско. Един билет Пунта Кана - Куско е 626 с Авианка, пак 2 прекачвания. Доста по-евтино, отколкото очаквах всъщност. Това без никакви отстъпки с карти, за тях трябва повече ровене.

• Харесвам 1

Къде да кацнете в Перу е въпрос не на туристически дестинации, а къде има полети. Преди време всички международни полети бяха до Лима. Дори и да има и до Куско сега, ще са малко.

За да се ориентираш с цените и разписанията ползвай някоя обща търсачка, например Kayak или google.com/flights. Без да гледам, бих казал, че Дом. република - Перу ще ти излезе повече отколкото Европа - Дом. реп. или Европа - Перу, ако уцелиш грешка или промоция.

ПП Проверих, Пунта Кана - Лима и обратно излиза 655 евро, с едно прекачване в Панама, и ти трябва отделен полет до Куско. Един билет Пунта Кана - Куско е 626 с Авианка, пак 2 прекачвания. Доста по-евтино, отколкото очаквах всъщност. Това без никакви отстъпки с карти, за тях трябва повече ровене.

Благодаря! Ще разгледам всичко и ще разцъкам и аз из търсачките.

Иначе, благодаря и за мненията относно дестинациите. Причините да отидем в Доминиканската република са лични - имам близка приятелка, която искам да видя. Така че със сигурност ще отидем там. За второ място избрах Перу, защото ми е изключително интересно. Но ако полетите не са смислени, ще променям плана.

То и в Мексико една седмица би била малко, предполагам, но няма пълно щастие...

Редактирано от Ерика

За Пунта Кана ще се намерят билети. Всеки ден виждам по някоя за там. В fly4free ги гледам. За там има добри цени с Кондор, Томас кук и франсетата.

Аз бих изкарал дори 3 седмици на Доминикана и не разбирам твърденията тук от 'специалисти' които не са ходили, че нямало какво и защо.

За втората ти дестинация не знам нищо, но ако искате нещо друго втората седмица, изберете го с близък и евтин полет. До където е възможно.

Вариант е седмичен круиз по Карибите които са на прилични цени и се обикалят 5-7 острова. Може да се вземе от Доминирана .

Успех

Редактирано от bay_kolio
  • Харесвам 2
Публикувано:

To Перу си е много интересно, просто международните полети из Латинска Америка хич не са евтини и комбинацията не е много изгодна. Лично аз смятам, че за Перу 7 дни са малко, бих препоръчал поне 10. Но в крайна сметка колкото има толкова.

Публикувано:

За Пунта Кана ще се намерят билети. Всеки ден виждам по някоя за там. В fly4free ги гледам. За там има добри цени с Кондор, Томас кук и франсетата.

Аз бих изкарал дори 3 седмици на Доминикана и не разбирам твърденията тук от 'специалисти' които не са ходили, че нямало какво и защо.

За втората ти дестинация не знам нищо, но ако искате нещо друго втората седмица, изберете го с близък и евтин полет. До където е възможно.

Вариант е седмичен круиз по Карибите които са на прилични цени и се обикалят 5-7 острова. Може да се вземе от Доминирана .

Успех

Благодаря! Ровя аз из тези  авиокомпании и във fly4free, но офертите до момента не са никак добри. Ще продължавам да упорствам, пък да видим

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.