Прескочи до съдържание

Booking.com - полезни опции, съвети, възможности и трикове при търсене

rik4o

Препоръчани мнения

преди 1 час, Dian каза:

Booking имат нова промоция,с която може да добавите 10€ в wallet-a. За целта трябва да свалите или ъпдейтнете мобилното приложение до последната версия,след което да се логвате,започвате търсене за произволна дестинация и добавяте 3-4 места за настаняване в wish list-a( 🤍 горе вдясно) , и готово. Успех ! 🙂 

0CDDF45B-5823-426B-B36B-8B1E9CA71DBF.png

Колко време важи този кредит, че скоро може да не успея да букна нищо покрай този вирус?

Връзка към коментар
преди 23 минути , neuromancer каза:

Веднага ли се появява? Че нацъках 5-6 и нищо... Хем се появява съобщение за промоцията в приложението

При мен след третия хотел се появи, и е с валидност до 17 август 2021.

Връзка към коментар
преди 6 минути , neuromancer каза:

Няма какво да ъпдейтвам, пише, че е от 10 юни и няма друго

Ама нищо не става

Ще взема да го изтрия и инсталирам пак...

Аз го деинсталирах,инсталирах го наново и запазих 3 места-стана,но още чакам да се появят в профила!

Връзка към коментар

При мен веднага се появи кредита след третия хотел. Статусът му е pending.

Съвет: сменете си валутата преди да инсталирате приложението на Pound Sterling. Тогава ще получите £10, които (засега) са повече от €10.

преди 2 минути , neuromancer каза:

E да, и аз го виждам, нацъках 5 хотела в уиш листа и нищо не става. След преинсталиране също.

Ама карай

Да не си с нагризана ябълка или някоя стара версия на Андроид?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 33 минути , neuromancer каза:

А как се сменя валутата?

На приложението горе вдясно има бутон с 3 вертикални точки -> Currency -> Pound Sterling.

А на сайта горе до знамето за езика има един бутон £€$.

За да даде паундове, може би първо трябва да се смени и адрес, карти, ако има запаметени. Хм... Не съм сигурен кое точно гледат, за да преценят бонуса в коя валута да го изплатят.

Връзка към коментар

Дава наградата в паунди само ако влезеш през UK IP.За разлика от предишната промоция "покани приятел", тук няма значение Ip-то през което си направил профила, а това от което се логваш в момента.Логнах се с БГ IP в профил, който съм правила с US IP и ми даде награда в евро.После в БГ профил, но с UK IP и тогава ми даде паунди.

Уф, то се е видяло,че пак ще правим маймунджилъци!Трябва да си припомня паролите към отделните профили 🤣

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.