Grishkata Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 Хората които са по навътре с билети за САЩ може ли да ударят едно рамо за сиатъл през май, 2 билета за около 20-25 дни. Нещо удрям жестока греда с всички познати схеми Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 (редактирано) Колко жестока е гредата? Дайте цифри. Аз намирам за $676, обаче е с 8 часа престой в Торонто на връщане, което за двупосочен билет до западното крайбрежие си е доста добра цена! Има и вариант за $699 с 5 часа престой в Чикаго. Примерни дати 03-25 май Редактирано 22 февруари, 2017 от Евгени Димитров Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 Да, като си се поразровил поне сподели какво си намерил до момента. Така ще ни спестиш на нас труда да минаваме пак по същите стъпки За прекачването в Торонто мисля, че трябва виза, уж от 1 май за тези които имат щатска няма да има нужда, ама не съм сигурен в спецификите на регулацията. Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 22 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 aми намирам за около 700-800 евро...дори не съм гледал през лилиго румбо и т.н. защото ми се струва много.... Тези 699$ и престой в чикаго не е зле.... Тънкия момент е че е за баба ми и вуйчо ми които незнаят английски демек трябва да е максимално улеснено - даняма 2-3 прекачвания и подобни. Би ли споделил този за 699$ Между другото се разглезих много с тия евтини билети за азия, незнаех че за сша са такива цените Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 Не са такива цените обикновено, но като цяло Западния бряг е по-труден за достигане икономично. Лошото в случая е, че след като са баба ти и вуйчо ти разни гимнастики с тръгване от Скандинавия няма да сработят, а Norwegian често имат супер цени до щатите. В случая според мен се ограничаваме до големите превозвачи, за предпочитане само с едно прекачване в Европа, за да не трябва да слизат и прехвърлят куфари и т.н. Аз харесах това горе-долу: https://www.google.de/flights/#search;f=SOF;t=SEA;d=2017-05-03;r=2017-05-25;sel=SOFFRA0LH1429-FRASEA0LH490,SEAFRA0LH491-FRAMUC1LH100-MUCSOF1LH1704 Може би цената ще се свали до нивата споменати от Евгени, ако се завърти през сайтовете с картите, макар че Луфтханза обикновено нямат отстъпки там... Та това е удобен полет на отиване с едно прекачване във Франкфурт, на връщане обаче са 2 прекачванията, ако искаш само 1 цената скача с още 100-ина евро. Търкиш имат за 670-700 евро също, но са с по 2 прекачвания на посока. Връзка към коментар
akair Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 От първи май българските граждани, пристигащи в Канада и имащи валидни визи за САЩ, ще имат нужда само от еТА, което струва 6 канадски долaра и се заявява онлайн. Торонто е много приятно летище за прекачване. Има си цял конкорс за полети от САЩ. Минава се през коридора с прословутите бързи ленти за придвижване. В края му има гише за трансферни пътници - граничен полицай проверява бордната карта и паспорта и ви пуска към частта на терминала, в която са международните полети. Там има удобства като контакти, удобни седалки, безплатен интернет, таблети,... Има и лаундж на Дайнърс. С дрги думи - 8 часа в Торонто не е толкова лошо. А цена от 700 долара за май месец си е цяло чудо 1 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 22 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 Билетът за $699 е през momondo Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 22 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 22 февруари, 2017 Кои примерни дати си задал да пробвам? И от софия ли е. Обсъдихме го тука и е невъзможно да ги разкарвам щото ше се загубят така че трябва да си е от софия и макс с едно прекачване някъде Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Евгени беше писал за 3-25 май. Условието с едно прекачване реже директно голяма част от възможностите, така че ти остава май само Луфтханза, Бритиш, Делта и тук-там някой кодшеър. Мисля, че Луфтханза предлага най-ниските цени за момента, които относително не са много евтини, ама и твоите ограничения са сериозни. Връзка към коментар
sasho Публикувано: 23 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2017 Цени в този диапазон ($600-$700) до Сиатъл от България са си направо келепир... Провери за билети и от Истанбул, обикновено е по евтино да се лети от Истанбул, отколкото от София. Аз като летя до България от Западната част на САЩ (защото живея в щат Монтана), не мога да разчитам на билет по-малко от $1100--$1200. Плащал съм и до $1700, като имам зор. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения