Lubomir Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Здравейте казвам се Любо и за мен и моето семейство е най- голямото удоволствие да пътуваме и срещаме различни и интересни хора.Пътуваме индивидуално и за момента сме били почти във всички държави в Европа, остров Мавриций и последно месец декември 2016 посетихме Куба. За сайта научих от мой приятел - Стефан Русев. Предстои ни пътуване месец юли до Сингапур и остров Бали. Ако някой има пресни впечатления и съвети сме на линия. Благодаря и пожелавам пълна с преживявания година! 11 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Добре дошъл! И много вълнуващи пътешествия! 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2017 Добре дошъл! През октомври бях за седмица на Бали, така че, ако това е достатъчно скоро за теб, съм на разположение за въпроси. Някъде имах и тема с програмата и описание на дните и предполагам, че с търсачката ще я откриеш. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2017 Добре дошъл, след Европа е време на останалия свят 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 26 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2017 Добре дошъл на най-хубавото място Тук ще намериш всичко, за навсякъде. Ако не го намериш, ще ти бъде отговорено Връзка към коментар
Недева Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Добре дошъл, попаднал си на правилното място Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега