Прескочи до съдържание

Пътуване до Солун и Охрид

Popolis

Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

предстои ни пътуване през мартенските почивни дни до Скопие и Охрид. Ще спим в Охрид, а Скопие ще го разгледаме само за няколко часа. Та в тази връзка търся съвет и препоръка къде в Скопие да оставим колата - платен паркинг или друго подходящо място. Ще имаме ли проблем, ако не е на платен паркинг? На границата искат ли Зелена карта за колата?

Връзка към коментар

Ако става въпрос за Скопие, а не за Солун (заглавието е малко объркващо, а като думи, не знам защо, и аз ги бъркам често!), през лятото пътувахме до Македония с колата. Имах нощувка в апартамент много близо до центъра с гараж и затова не се наложи да търся паркинг. Но Георги е дал съвет за паркиране около Триумфалната арка - чети тук. Това са координатите й - 41.994479,21.432662, а ето я и нея в целия й блясък. :-)

post-735-0-06279400-1488203654_thumb.png

Снимката е от Street View на Google Maps.

За зелената карта - според мен няма как да минеш без нея. Но от миналата година, както chandi е обяснила подробно тук, покритието на ГО включва освен България и всички страни от споразумението Зелена карта, без изключение.

Редактирано от rik4o
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Темата ти буквално дублира друга в момента, разгледай отговорите там: http://magelanci.com/topic/8541-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B8%D0%B4/

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.