aleksilieva Публикувано: 27 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 Здравейте. Казвам се Александра и съм отскоро тук.Тепърва започвам с пътешествията. Миналата година посетих Лондон, а преди няколко дни се върнах от Рим, където бях за рождения си ден с приятели. Пътуването до Рим, организирахме сами с много четене и полезна информация от Магеланци (за, което искрено Благодаря). Това ме накара да направя свой профил, а днес и да се представя.Може сега да започвам моите пътешествия и предизвикателства, но пътуванията и запознанствата с нови неща, ме карат да се чувствам по един неповторим начин. 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 Добре дошла, ще чакаме да видим какво следва след Рим Връзка към коментар
aleksilieva Публикувано: 27 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 С радост ще разкажа и за пътешествието си до Рим. Само да намеря правилната тема :D Връзка към коментар
Mary Публикувано: 27 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2017 С радост ще разкажа и за пътешествието си до Рим. Само да намеря правилната тема :D Ако ще разказваш дълго, отвори си нова тема, може и снимки да добавиш. А можеш да си избереш и една от многото теми за Рим и в нея да споделиш твоето виждане за града. 1 Връзка към коментар
Недева Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 ...."All Roads Lead to Rome", а може би и идеята за следващото пътуване се ражда след Рим , при мен лично е така, а и в между другото - добре дошла Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега