Гост Публикувано: 27 февруари, 2017 Публикувано: 27 февруари, 2017 Не знам къде да го бучна това, но.. Тече разследване на Пакистанските авиолинии, заради правостоящи пътници по време на 3-часов полет от Карачи до Медина (Саудитска Арабия) на 20 януари 2017 г. Да се смееш ли, да плачеш ли... http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/asia/pakistan/articles/investigation-launched-after-pakistan-international-airline-is-accused-of-allowing-seven-people-to-stand-on-overcrowded-flight/
rossi Публикувано: 27 февруари, 2017 Публикувано: 27 февруари, 2017 Еми то в последно време тенденцията е самолетите да стават като градски транспорт, така че защо пък да няма правостоящи... 1
master_of_germs Публикувано: 27 февруари, 2017 Публикувано: 27 февруари, 2017 Че те Райънеър го предложиха наскоро 2
Zaro Публикувано: 27 февруари, 2017 Публикувано: 27 февруари, 2017 Докато при Райън имаше рекламна цел, дъщерната компания на тимаджиите в Татарстан май го практикуваше редовно.
Diana Doncheva Публикувано: 27 февруари, 2017 Публикувано: 27 февруари, 2017 Ох, в някои самолети е толкова тясно, че аз си отвисявам права сума ти време за "радост" на стюардесите.
vencide Публикувано: 28 февруари, 2017 Публикувано: 28 февруари, 2017 На 27.02.2017 г. в 20:38, Zaro каза: Докато при Райън имаше рекламна цел, дъщерната компания на тимаджиите в Татарстан май го практикуваше редовно. С това "май" не си особено убедителен, нали знаеш. Това са измислици и истории от 1001 нощ, няма как да има правостоящи в самолет. Това да не ти е маршрутка? На билета какво ти пише, правостоящ ли? За радост авиацията никога няма да достигне нивото на БДЖ където си плащаш за място, а реално няма.
Topfly Публикувано: 28 февруари, 2017 Публикувано: 28 февруари, 2017 На 28.02.2017 г. в 9:38, vencide каза: С това "май" не си особено убедителен, нали знаеш. Това са измислици и истории от 1001 нощ, няма как да има правостоящи в самолет. Това да не ти е маршрутка? На билета какво ти пише, правостоящ ли? За радост авиацията никога няма да достигне нивото на БДЖ където си плащаш за място, а реално няма. Нали темата започна точно с такъв пример! Билетът по принцип не ти осигурява място в самолета и доста реномирани авиокомпаниии си служат спрактиката на овърбукинг! Място в самолета ти осигурява бордната карта, но в описания случай бордните карти са били писани на ръка Явно си бил голям късметлия да не попадаш на овърбукинг, но аз съм имал 3 случая, когато са ми отказвали достъп до самолета, въпреки че имам билет с ок в резервацията! Преди 1-2 години имаше скандал, че една от стюрдесите на Ryanair, която не е била на работа е пътувала в тоалетната. Предписанията са едно, а практиката е съвсем друго нещо
Zaro Публикувано: 28 февруари, 2017 Публикувано: 28 февруари, 2017 На 28.02.2017 г. в 9:38, vencide каза: С това "май" не си особено убедителен, нали знаеш. Това са измислици и истории от 1001 нощ, няма как да има правостоящи в самолет. Това да не ти е маршрутка? На билета какво ти пише, правостоящ ли? За радост авиацията никога няма да достигне нивото на БДЖ където си плащаш за място, а реално няма. Keep calm! http://www.dailymail.co.uk/news/article-1316287/Standing-room-Passengers-Russian-tourist-flight-forced-stand-lack-seats.html
akair Публикувано: 28 февруари, 2017 Публикувано: 28 февруари, 2017 Мисля Домосед беше писал за правостоящо дете на стюардесата в полет на Балкан от ЮАР. Може да се окаже, че някои имат дългогодишни традиции в тази практика....
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега