steli Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 Здравейте! Предстои ми пътуване от София и искам да попитам някой дали знае със сигурност дали мога да нося в ръчния багаж преса за коса? Става въпрос за Ryanair. В сайта им четох, че не може, но по други форуми (може би по стари теми) че са пренасяли без проблем. Няма остри ръбове, ако това е от значение. Ако някой знае ще бъда благодарна, за да не се налага да ми я конфискуват. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 Преди две седмици летяхме до Пиза за седмица с Раян и нямаше никакъв проблем с пренасянето на преса и на двете летища. Връзка към коментар
steli Публикувано: 28 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 В ръчен багаж ли? Връзка към коментар
funny Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 (редактирано) Пренасяна без проблем и от мен в ръчния багаж Редактирано 28 февруари, 2017 от funny Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 В ръчен багаж ли? В ръчният багаж, да. Връзка към коментар
steli Публикувано: 28 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 Много ви благодаря за бързите отговори! В такъв случай ще я взема. Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 28 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 28 февруари, 2017 Много е важна пресата за коса, разбира се :D 10 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Много е важна пресата за коса, разбира се :D Всеки с приоритетите си! Някой пълни ръчния си багаж с фото техника, друг преса за коса и т.н. 3 Връзка към коментар
kikiriki777 Публикувано: 2 юни, 2018 Сподели Публикувано: 2 юни, 2018 Здравейте, искам да ви попитам дали към настоящия момент е позволено да се пренася преса за коса в ръчния багаж, относто изискванията на Ryanair i Wizz air? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 юни, 2018 Сподели Публикувано: 2 юни, 2018 Пресата не е оръжие, опасен предмет и подобни, следователно е позволена. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега