iMari Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 (редактирано) Искам да пусна нова тема,но ми излиза съобщение "Използвате забранено разширение за изображения"Дори след като изтрих всички снимки от темата.Досега не съм имала проблем с публикуването на снимки.Какво мога да направя за да пусна темата? Редактирано 6 март, 2017 от Мари Николова Връзка към коментар
Mary Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Искам да пусна нова тема,но ми излиза съобщение "Използвате забранено разширение за изображения"Дори след като изтрих всички снимки от темата.Досега не съм имала проблем с публикуването на снимки.Какво мога да направя за да пусна темата? В кой раздел искате да е темата? Без да добавяте снимки отново ли не става? Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 март, 2017 В кой раздел искате да е темата? Без да добавяте снимки отново ли не става? Опитвам се да я пусна в раздел Италия. Изтрих снимките и пак не става. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Т.е. в момента при опит за пускане на тема без снимки пак не става? Може ли да отидеш на "Мои файлове -> Прикачени файлове" и да провериш дали няма в списъка от качените? Обикновено това се случва, ако пробваш да качиш снимка, която е с разширение различно от стандартните jpg, jpeg, png и т.н. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 март, 2017 (редактирано) Точно така и без снимки пак не става. Не,в списъка не са снимките,които исках да прибавя към темата.Всички до една бяха с разширение jpg. Редактирано 6 март, 2017 от Мари Николова Връзка към коментар
Mary Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Точно така и без снимки пак не става. Не,в списъка не са снимките,които исках да прибавя към темата.Всички до една бяха с разширение jpg. Аз не знам къде е проблема, това ще го каже Георги, но мога да пусна тема каквато искаш, а ти да си пишеш в нея. Ако те устройва, пиши ми на лични. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Мерси за предложението Все пак ме интересува има ли опция вече написаното да го сейвна в профила си и евентуално утре да продължа,ако проблема е поправим. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Мерси за предложението Все пак ме интересува има ли опция вече написаното да го сейвна в профила си и евентуално утре да продължа,ако проблема е поправим. Да разбирам, че в момента имаш написан текст? В края на полето, където пишеш има час към който е запазена информацията. Предполагам, че утре можеш да я възстановиш, като кликнеш върху запазено съдържание към ... Все пак си го запази и в някакъв друг вариант, ако е много голямо. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Ако караш на написания текст, силно е възможност някакво кеширане да пречи. Бих препоръчал да копираш текста и да пробваш в друг браузер или в incognito/private на текущия. Явно някоя от снимките не се е харесала на системата и кеширането пречи да пуснеш темата, въпреки че снимките са изтрити. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Не много по темата, но и аз да се оплача...цяла вечер се опитвах да кача снимки в мнение в В момента съм... и не става и не става. Изчезва и текста, дава грешка все едно няма нет, но нет има. Пробвах с различни снимки (защото пък вчера половината качи, половината не искаше) -нищо. Накрая си останах и без текст и без снимки Снимките са в телефона и са. jpeg Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Не много по темата, но и аз да се оплача...цяла вечер се опитвах да кача снимки в мнение в В момента съм... и не става и не става. Изчезва и текста, дава грешка все едно няма нет, но нет има. Пробвах с различни снимки (защото пък вчера половината качи, половината не искаше) -нищо. Накрая си останах и без текст и без снимки Снимките са в телефона и са. jpeg Ако не е проблем, прати ми някоя от проблемните снимки на admin маймунка magelanci.com да погледна. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега