Навсякъде Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Добър вечер Едно кратко въпросче имам, тъй като не успях да изнамеря информация Някой дали има опит с lol.travel? Издирвам билети за София-Москва през Амстердам (18.05.-01.06 / 03.06.) и те предлагат най-приличната цена, но се чудя дали са читави. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Не съм ги ползвал, но на пръв поглед изглеждат като да покриват необходимите минимуми за сериозен сайт - лого на IATA, фирмена регистрация, hotelbeds мисля че също са сериозна институция. Името им само е като нещо мислено от тинейджър, ама предполагам, че толкова вече са заети домейните в областта, че се чудят какво да измислят В крайна сметка зависи колко е голяма разликата в цената. Връзка към коментар
Навсякъде Публикувано: 7 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Благодаря Връзка към коментар
Low rider Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Travelwebsite.com е мисля нов китайски сайт, който за някой полети на BA дава топ цени, някой купувал ли е през сайта? И въобще тръстет ли е според Вас след като нета и cnet-a няма много резултати и индексирани страници(респективно данни)? Благодаря за отговорите, предположенията няма да са много ценни Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега