Прескочи до съдържание

Здравейте, пътешественици!

Препоръчани мнения

Най-после да попадна на читав и чист форум на любители (а може би и професионалисти... ;) ) пътешественици! Удоволствие е за мен да съм сред Вас! Разбира се, попаднах случайно... при засилен интерес по офертата за Киев, но наистина ще се радвам да стана част от Вашето общество! Изказвам сърдечна благодарност на Георги за доставената радост!

Нещо за мен:

Казвам се Румяна и съм от групата на работохолиците (финанси, после право), но тръпката към пътуванията и новите светове винаги е била в мен откакто се помня... Винаги ще намеря начин и време, ако ми се пътува! Привърженик съм на добре организираните и интензивни пътувания с много предварителна информация (все времето е проблем...), без излишен "разкош"... Позитивен и непретенциозен турист с интереси: история, култура, бит, гурме и ... купон естествено. 

Последно посетени места:

Италия /Рим, Пиза, Флоренция, Милано, Бергамо, Генуа/

Испания /Малага, Кадиз, Валенсия/

Португалия /Лисабон, Синтра, Кабо да Рока/

Мароко /Рабат, Казабланка/

Франция /Кан/

Монако

Е, надявам се да бъда част от Вас, Магеланци...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошла и се разполагай. Профила ти на пътуване е подобен, на доста хора тук, така че ще се чувстваш комфортно :)

А пък Киев с тези евтини билети е като нешлифован диамант, малко информация имаме, чакаме да се натрупа като почнат да се връщат хората от там :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.