milen_40 Публикувано: 14 март, 2017 Публикувано: 14 март, 2017 Здравейте, От доста време чета форума, преди няколко месеца се и регистрирах, но съм пропуснал да се представя. По -скоро бях останал с впечатлението че съм, но не намерих в темите назад - надявам се да не се дублирам . Казвам се Милен (видно и от ник-а) и много обичам пътуванията и опознаването на различни места, обичаи и нрави Освен пътуванията обичам да спортувам, планинарствам и въобще да се забавлявам. Основно сме обикаляли ( със съпругата) в Европа, но напоследък се замисляме и за САЩ. Предивд естеството на работата ми ( в офис) нямам много време за пътуване, но все се намира нещо изгодно и интересно. Поздрави, на всички и продължавайте да откривате и преоткривате интересни дестинации. 7
T.E.Lawrence Публикувано: 14 март, 2017 Публикувано: 14 март, 2017 Във форума се дължи обезщетение за закъсняло представяне. Добре дошъл. 1
Щастливеца Публикувано: 14 март, 2017 Публикувано: 14 март, 2017 Добре дошъл !!! По - добре късно от колкото никога, както е казъл народа. 1
Георги Публикувано: 14 март, 2017 Публикувано: 14 март, 2017 ФБР-то казва, че не си се представял до сега, така че си чист. Добре дошъл
milen_40 Публикувано: 15 март, 2017 Автор Публикувано: 15 март, 2017 Благодаря за посрещането! Живи и здрави ще се видим на някоя от софийските сбирки. А дотогава ще се наслаждавам на споделените впечатления във форума ;-)
Mary Публикувано: 15 март, 2017 Публикувано: 15 март, 2017 Благодаря за посрещането! Живи и здрави ще се видим на някоя от софийските сбирки. А дотогава ще се наслаждавам на споделените впечатления във форума ;-) Софийска сбирка има съвсем скоро.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега