funny Публикувано: 15 март, 2017 Сподели Публикувано: 15 март, 2017 (редактирано) Здравейте МАГ-ове на самолетните билети. Моля за съдействие за билет Hong Kong - Madrid . Датите са фиксирани 06.04-15.04 ( съобразени със студентската великденска ваканция) До сега намирам най-добър с Аерофлот 525 евро - 1 прекачване. Има и един през Шанхай и Лондон - 2 прекачвания за 438 евро, но с преспиване в Лондон и местене от едно летище на друго, което обезмисля леко тези 90 евро разлика. Приемам всякакви идеи и маршрути. Редактирано 15 март, 2017 от funny Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 март, 2017 Сподели Публикувано: 17 март, 2017 Явно добре се справяш, аз намирам доста по-високи цени. Изглежда, че за тези дати по-добро няма. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 17 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 17 март, 2017 Благодаря, аз даже успях да сваля цената на полета с едно прекачване ( Аерофлот ) на 507 евро през немската версия на каяк с плащане с мастеркард ( за другите видове карти беше с + 25 евро) та тази сутрин го купих. ПП. Сменяйки различните дървави, Каяк ми даваше за един и същ полет разлики от по около 40 евро. Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 10 април, 2017 Сподели Публикувано: 10 април, 2017 На 3/17/2017 в 14:25, funny каза: Благодаря, аз даже успях да сваля цената на полета с едно прекачване ( Аерофлот ) на 507 евро през немската версия на каяк с плащане с мастеркард ( за другите видове карти беше с + 25 евро) та тази сутрин го купих. ПП. Сменяйки различните дървави, Каяк ми даваше за един и същ полет разлики от по около 40 евро. Привет, тъй като видях че доста си ровила за полети до Хонг Конг, а аз трябва да купя на синът ми от Лондон до Хонг Конг и обратно.... пък може да мине и през София:) Датите са около 23,24,25 юни до 20 август...(някакъв стаж ще има и аз трябва естествено да намеря билет:) Моля за съвет ! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 април, 2017 Сподели Публикувано: 10 април, 2017 преди 3 минути , Monika_Koko каза: Привет, тъй като видях че доста си ровила за полети до Хонг Конг, а аз трябва да купя на синът ми от Лондон до Хонг Конг и обратно.... пък може да мине и през София:) Датите са около 23,24,25 юни до 20 август...(някакъв стаж ще има и аз трябва естествено да намеря билет:) Моля за съвет ! Нейните едно на ръка, че са с много различни дати, второ на ръка че са от Хонконг и трето на ръка са до Мадрид. Съвсем различно търсене, най-добре пусни нова тема 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения