Фил Публикувано: 22 март, 2017 Сподели Публикувано: 22 март, 2017 (редактирано) Понеже не можах да намеря подходяща тема, отварям нова.Flibco вече и в Португалия - трансфери за летищата в Лисабон, Порто и Мадейра, цени от 7€. Редактирано 22 март, 2017 от Фичо 9 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 22 март, 2017 Сподели Публикувано: 22 март, 2017 За Лисабон и Мадейра не знам как е, но в Порто има метро. 7 евро ще имат да взимат 4 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 И нa Мaдейрa от летището до Фуншaл си имa нормaлен грaдски трaнспорт зa около евро. Мaлко е бaвен и с неясно рaзписaние, но пък прaви впечaтлявaщa пaнорaмнa обиколкa нa цялaтa облaст зa без пaри По онези ширини чaс-двa не се броят зa никaкво време. 4 Връзка към коментар
DimitarYanakiev Публикувано: 23 март, 2017 Сподели Публикувано: 23 март, 2017 И в Лисабон има метро за 1,40 евро (ако не се лъжа). Удобно е ,редовно е и се достига до центъра за 15 мин 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 На някой случвало ли му се е да има билет за по късен трансфер и да ползва по-ранен. Дали шофьорите са склонни да те вземат при променен полет. Случая ми е такъв имам билет за утре сутрин, защото щях да пътувам с уиз, но с променен полет ще пътувам тази вечер с раян. Има шатъл и тази вечер, мисля да пробвам да помоля шофьора да ме вземе. Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 Ако автобуса е пълен за този курс,може и да откажат.Помня и, чемай сканираха билетите. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 Естествено, ако има места. Сканират ги, да. В условията на сайта пише , че ако самолета закъснее и има места може да те вземат на следващ курс. Оттам търся евентуална логика с, ако самолета подрани :D. Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 Пътувал съм с по-ранен курс ,от Люксенбург до Шарлероа и ме качиха.Моя беше след 2-3 часа.,следващ. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 И аз съм пътувал с по-ранен курс. Бях с полета на Wizz , който по разписание каца на Шарлероа в 7:50. Опциите за flibco до Брюж бяха 8:00 и 9:30 и аз си бях взел билет за 9:30. Добре, обаче самолета кацна десетина минути по-рано, аз бях някъде на предните редове, изстрелях се като тапа, минах бързо паспортен контрол и на спринт и се озовах при автобуса в 7:58. Шофьорът ме качи без проблем, а куриозът беше, че бях сам в целия автобус, ако не бях аз, щеше да остане капо. 4 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 Ха ха, супер. Значи има шанс да не спя на летището. Мерси много. Връзка към коментар
SLX Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 Извинявам се, че похищавам темата, но ми се струва свързано. Искам да си купя евтин билет с Flibco Люксембург до Шарлероа на 21.02 догодина, но в сайта, обяснимо, не са активни тези дати. Кога най-рано може да се купи Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 преди 28 минути , SLX каза: Извинявам се, че похищавам темата, но ми се струва свързано. Искам да си купя евтин билет с Flibco Люксембург до Шарлероа на 21.02 догодина, но в сайта, обяснимо, не са активни тези дати. Кога най-рано може да се купи Виж кога е последната дата, за която предлагат и сметни по този начин за колко дни напред им е наличен графика, така ще прецениш кога се очаква да пуснат билетите за твоята дата. Ако предлагат само до края на лятото може и да са на зимно/лятно разписание. 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 преди 21 минути , Георги каза: Виж кога е последната дата, за която предлагат и сметни по този начин за колко дни напред им е наличен графика, така ще прецениш кога се очаква да пуснат билетите за твоята дата. Ако предлагат само до края на лятото може и да са на зимно/лятно разписание. На лятно и зимно са. Сега има до края на октомври. Имат нюзлетър, чрез който обявяват новини/публикувано ново разписания. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 Малко отчет — не ме взеха, много ми бил евтин билета, та сега ще подремна тук до сутринта. sLX, да на сезонни са за лятото отвориха март. Наглеждай от време на време. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 29 юли, 2017 Сподели Публикувано: 29 юли, 2017 Съжалявам, че не са те взели!Аз направих опит за по-ранно качване с Flixbus и също не ме взеха. А беше почти празен. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 8 юли, 2018 Сподели Публикувано: 8 юли, 2018 Имам да взимам билети на Flibco от Брюксел Шарлероа до Люксембург. Първият билет беше 5 евро, но за следващият цената веднага скочи на 17 евро. Имате ли наблюдение дали може да падне пак или са се изчерпали местата по 5 евро? До датата има около 2 месеца и половина, за други часове на същата дата все още има по 5 евро. Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 8 юли, 2018 Сподели Публикувано: 8 юли, 2018 (редактирано) преди 13 минути , Яничка каза: Имам да взимам билети на Flibco от Брюксел Шарлероа до Люксембург. Първият билет беше 5 евро, но за следващият цената веднага скочи на 17 евро. Имате ли наблюдение дали може да падне пак или са се изчерпали местата по 5 евро? До датата има около 2 месеца и половина, за други часове на същата дата все още има по 5 евро. Миналата година ги гледах - моите не падаха, само се качваха Интересното беше, че за Брюж и Гент билетът важеше за целия ден, а за Брюксел - само за определения час. За Люксембург не знам как е, но ако важи за целия ден.... Редактирано 8 юли, 2018 от noshtna_ptica 1 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 18 юли, 2018 Сподели Публикувано: 18 юли, 2018 сигурно не му е мястото тук, но на Flibco могат ли да се ползват купони някакви за намаление Връзка към коментар
antea Публикувано: 28 септември, 2019 Сподели Публикувано: 28 септември, 2019 някой има ли наблюдение дали Flibco редуват дните и часовете с промоционални билети? както е примерно при EasyBus - ако влезеш утре може да видиш, че за твоя час се е сменила цената на по-ниска? питам, понеже пуснаха зимното разписание и гледам, че в период от две седмици билетите са все по 5 евро, само за моя ден и час - по 10, и се чудя дали след някой друг ден няма моят час да стане 5 евро, а друг да се смени на 10? Връзка към коментар
Romana Публикувано: 28 септември, 2019 Сподели Публикувано: 28 септември, 2019 Моите впечатления са, че билетите от 5 евро са само 2-3-5 броя на всеки курс, след като се изчерпят, се пуска по-високата цена. Това е от миналата година, може някой с по-скорошен опит да каже как е било. 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 28 септември, 2019 Сподели Публикувано: 28 септември, 2019 Точно както е написала @Romana е. Има 2-3 билета от 5€, после се качват на 10 и като свършат и 10-евровите, стават 14, а на място - 17€. 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 28 септември, 2019 Сподели Публикувано: 28 септември, 2019 благодаря 🙂,значи по-добре да действам докато са още по 10, че ми трябват няколко Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 2 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2019 Трябва да откажа едни билети на Флибко-то за Люксембург и предполагам, доколкото прочетох, че парите ще ми се върнат в акаунта. Някой знае ли дали има срок да се използват след това? Важно ми е. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2019 преди 13 часа, kakadu каза: Някой знае ли дали има срок да се използват след това? Да, връщат ги в акаунта като кредит за следващо пътуване. Във FAQ пише, че: Все пак отдавна го правих това упражнение, нека и някой друг да потвърди. 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 10 декември, 2019 Сподели Публикувано: 10 декември, 2019 трансферите от Брюксел до Шарльороа около час ли отнемат? в разписанието са дадени на половин час, на билетите пише, че са през 20-30 минути, спазват ли си часа по разписание или идват по всяко време? безпроблемни ли са като цяло - т.е. има ли нужда да се остави някакъв солиден аванс от време /като за Лондон примерно/ и да се вземе по-ранен автобус? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега