Прескочи до съдържание

Честит рожден ден на magelanci.com!!!


Препоръчани мнения

Преди официалното изявление на Георги и като мое първо влизане след обновяване на сайта, искам да кажа:

1. Да е здрав Георги, че създаде и поддържа този уникално интересен сайт:ok:

2. Да сме здрави всички, за да го пълним с нови и вълнуващи пътешествия:mail:

Честит рожден ден!:)

 

  • Харесвам 21
Връзка към коментар

 

преди 2 часа, Георги каза:

Само си я запазвам темата, официално изявление по-късно, че е лудница днес :)

 

Ще очаквам специално внимание (може и парично:P) към всички потребители, които са регистрирани в първия ден от официалното раждане на форума...:laugh:

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Честит рожден ден и от мен :girlglasses: Пожелавам на всички ви много здраве, време, добри оферти за пътешествия и нестихващ ентусиазъм. Пожелавам си желание и се присъединявам към тортата и свещичките... Дууух!

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Честит рожден ден на форума. Откакто се регистрирах, не спирам да се изумявам колко много опит и знания са събрани и синтезирани тук. Откакто се регистрирах (i) си спретнах първото магеланско пътуване- уикенд в Рим, (ii) организирах женско парти в Рим чак за другата година със самолетни билети за 12 лв, (iii) намерих нощувки във Венеция, (iv) бюджетен вариант на камера подобна на Go Pro, (v) приятелка си взе, не бих казала евтини, но удобни билети от Канада, (vi) а една друга вчера ми се похвали, че е спечелила двупосочен билет до дестинация по избор от игра, която е видяла от мен. 

 Така че честит рожден ден на всички магеланци с пожелание за още много споделени радости и знания :)

  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Честит рожден ден на форума! Повече близки и далечни дестинации!

Все така да си помагаме, да се обогатяваме, да се радваме и да се забавляваме заедно по пътя ни към поредната магеланска мечта!

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Честит ни Рожден Ден, Магеланци! Да сме живи и здрави, да обикаляме света на кой както му харесва, да се събираме на по бирки и други питиета.

На мен ми хубаво с вас. Благодаря на Георги, че създаде този форум и на всички вас, че ви има!

Наздраве, Магеланци!!!

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Честит ни четвърти рожден ден!! Успехи в начинанията на видния ни Основател! Ние все ще сме след теб и ще цъкаме с език... :), който си го може - си го може! 

А само преди 48 месеца бяхме една невзрачна бройка, която беше така сплотена от идеята, от Аерохроники... Е, надявам се с времето да не изгубим духа на начинанието, с което започна всичко, дори напротив нека продължаваме да го сплотяваме. Казано по друг начин... Магеланци и Магеланки от всички страни сБирайте се!

Догодина петилетка, другари! От сега започвам да мисля и чертая светла сБирка сред природата, обладана от Баташкия дух. :)

Честито на всички и наздраве!

  • Харесвам 16
Връзка към коментар

Наздраве на всички, извадих си скришното японско уиски и поздравявам най-искрено всички с рождения ден на форума, деня на София и каквото решите още, че заслужава наздравица!

Радвам се, че се познаваме и се завъдиха толкова приятелства и съвместни пътувания покрай/с помощта на форума.

Живи, здрави  и много пътуващи :)

  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Честит рожден ден на нашия форум и от мен!

Не мога да не започна с Георги - жив и здрав да си за това, което създаде и поддържаш!

Да са здрави и всички знайни и незнайни /от мен/ магеланци! Толкова уникално се чувствам тук, че не мога да го опиша с думи. От рано сутрин, когато влизам за първи път, до среднощните виртуални пътувания, през срещите на живо до новите ми мечти за пътувания, голяма част от които вече са реализирани .... И всичко това нямаше да го има без този прекрасен форум!

Така че да сте живи, да продължавате да пътувате като доказателство на девиза ни, че светът няма граници, и да действате стимулиращо на всички пътуващи!

  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Честит рожден ден ! На рожден ден се правят пожелания. Пожелавам на всички да направят с едно повече от плануваните пътешествия за годината. Ииииии , наздраве и от мен!

  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.