Прескочи до съдържание

Честит рожден ден на magelanci.com!!!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Честит рожден ден!Ми кат Ви гледам така и пак ми се приходи навсякъде! Обмислям засега ..абе върти ми се в главата нещо като..

• Харесвам 2
Публикувано:

На патерица, честито и от мен! Бъдете здрави и пътуващи!

Благодаря на Георги и на всички вас за страхотното място, пълно с чудесни хора.

Напоследък започнах да влизам по-често тук, отколкото в кулинарни сайтове,  което за мен е голяма промяна :lol:

• Харесвам 2
Публикувано:

Наистина е удоволствие да честитя рождения ден на Форума не хей така,формално,а защото съществуването му има огромен смисъл и значение за всички съфорумци.Освен чисто технически е много качествен и с огромните познания и опит на членуващите в него!Благодаря на Георги и на всички онези,от които зависи съществуването му в този вид!

• Харесвам 2
Публикувано:

Когато някой ме поздрави за рождения ден не точно на деня, а по-късно, винаги го успокоявам:

" Оооо, не се притеснявай, поздравления и подаръци приемам до края на годината.":girlwacko:

Така че, хич не смятам, че съм закъсняла, ето ги цветенцата по повода:

-sunflowers-bouquet.jpg

Ето ги и пожеланията:

Честит рожден на форума! Място, което ми е любимо, където срещнах изключително приятни и интелигентни хора и където се чувствам чудесно.:)

Нека още много години да сме заедно, живи и здрави!

И защо никой не рече "наздраве"?

34906-632x358.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , AlexandraKo каза:

...

И защо никой не рече "наздраве"?

Ааа, пардон - още в третия пост съм казала "наздраве"!  ;)  

• Харесвам 1
Публикувано:

Честит рожден ден! Благодаря от сърце на Георги за отделеното време и на всички магеланци, които помагат за сбъдването на мечти!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , Rumiana каза:

Ааа, пардон - още в третия пост съм казала "наздраве"!  ;)  

Ооо, извинения! Ама, къде ти е пиенето?:unsure:За това съм пропусналаааааа!:)

Публикувано:

И аз да изкажа своите благодарности на Основателя и много нови пътешествия на всички Магеланци! Пожелавам здраве на всички участници във форума! А на себе си, да участвам поне веднъж в магеланска сбирка.

Публикувано:

Честит Рожден Ден!

Поздравления към Георги и всички, които му помагат в обновяването и поддържането на форума.

Най-добри пожелания и към всички участници, без които трудно бихме се пренесли в далечни земи ( в пряк и преносен смисъл)!

На всички нас пожелавам да сме здрави, любознателни и да сбъдваме мечтите си! 

• Харесвам 2
Публикувано:

Честит рожден ден Магеланци! Нека форума и сайта се развиват все така успешно и да бъдат все така полезни за всички нас! :):drinks:

• Харесвам 1
Публикувано:

3 дни яли, пили и се веселили......:yahoo:

Честит 4-ти рожден ден! Благодаря ти Жоре, че правиш всичко това съвсем безкористно за напълно непознати хора и успяваш да ни накараш да се чувстваме сред свои. Ценя високо усилията, които полагаш, за да съществуваме. Надявам се още много години да споделяме заедно раждането и осъществяването на една страхотна идея. :drinks:

• Харесвам 2
Публикувано:

Честит рожден ден на форума и честит рожден ден на Георги! (обещах ти ) На форума пожелавам да се развива все така добре, на себе си пожелавам да се включвам в повече сериозни теми, а на форумци пожелавам да продължават да ме канят на техните пътешествия ;)

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.