Прескочи до съдържание

Групово пътуване до Страсбург


Препоръчани мнения

Имам голяма нужда от помощ и се надявам да получа ценни съвети. Дъщеря ми и отборът й спечелиха в едно състезание Евроскола и наградата им е да пътуват до Страсбург и да посетят Европейския парламент. Дотук всичко е отлично, но неизвестно по какви причини датата, на която трябва да са там, е определена за 19.05.2017 г., което е доста скоро и това се отразява на цената на самолетните билети. Не съм съвсем сигурна какъв е бюджетът им, но целта е да намери възможно най-добра цена за пътуване.

Оказа се, че София - Лондон - Страсбург и обратно на дати 17.05.2017 г. - 21.05.2017 г. е с много прилична цена от 68 евро, но когато го пуснахме за група от 25 човека цената скочи на 276 евро.

Опитах и през Базел, а после с автобус, но там въобще няма подходящи полети.

Въпросът ми е можете ли да предложите алтернативен маршрут, като не е задължително да е само самолетен, те са съгласни да пътуват и с автобус. Ама ако може да е само някъде там, а не от България.:laugh:

Изискванията са да са в Страсбург най-късно на 18.05.2017 г. вечерта, а за предпочитане е ден по-рано, и да пътуват обратно най-късно на 22.05.2017 г. /въпреки че аз по лични причини предпочитам полетът да е на 21.05.2017 г./.

От друга страна, ако се приеме горният самолетен маршрут, може ли тази цена от 276 евро на човек да се свали по някакъв начин? С туристическа агенция имат ли по-голям шанс?

Благодаря ви много предварително!

Редактирано от pamela
Връзка към мнение

Пратете запитване към самолетната компания за цена за група. Специално в сайта на Уиз съм виждала ако се купуват билети над 10бр да се свържете с тях. Предполагам всички компании имат нещо подобно.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Привет,

 

Проверете за полети до Франкфурт и от там с автобус до Страсбург - пътят беше около 2 часа. Имаше автобуси от летището до централната гара в Страсбург.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Привет, може да проверите и полетите през Карлсруе/Баден-Баден. От гарата на Баден-Баден може да се хване влак, който за около 1 час пристига на гарата в Страсбург. Раян летят от София до Баден-Баден. Също и от Карлсреу има автобуси до Страсбург, които също за около час и нещо пристигат в Страсбург.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Моят син , също беше спечелил преди няколко години това състезание и ходи на Евроскола в Страсбург. Ходиха с автобус по следния маршрут: София - Любляна(нощувка), Любляна - Страсбург, Страсбург- Виена , Виена -Будапеща(нощувка) и Будапеща - София. Така си направиха и една много приятна екскурзия. Автобуса беше около 200 - 250лв. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

В момента Ryanair не дава ограничен брой билети на цена 23,99 евро до Брюксел Шарлероа, т.е. има, но за 15 май - за следващите дати има и по-евтини, но са малко бройки.  От Шарлероа не е трудно да се отиде до Страсбург. А за връщане има неограничен брой билети (засега) на цена 56,99 евро от Karlsruhe/Baden-Baden.  

Обаче за такава голяма група е най-добре да контактувате направо с авиокомпанията или с туристическа фирма, но фирмате ще вземе някакви пари за услугата.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Според мен, като дати (18-21 май) и пролетно разписание най-оптималният вариант е  кацане във Франкфурт с полет на Bulgaria Air.  Двупосочният е 140 евро/човек без багаж...преди преговорите с авиокомпанията :)

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.