iStamatov Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 (редактирано) Здравейте Магеланци ! Преди две години планувах разходка до Рим и тук получих най-полезната и ценна информация, за което Ви благодаря ! Мина се време и ето, че пак ми предстои нещо интересно, а именно четиридневно посещение на Барселона. Разрових се в нета и от това ,което прочетох разбрах, че Барселона е доста " по-лека " дестинация от Рим. От гледна точка на това, че има по-малко забележителности за гледане. Въпреки, всичко отворен съм за всякакви идеи от опитни магеланци, за това как да си направя графика, също така най-важния въпрос, който ме тормози е избора на квартал в който да отседнем. Прочетох, че има добри и лоши квартали, като имаше доста добри отзиви за квартал " Грация " видя ми се доста добър от към разположение - повечето забележителности са на 2-3км разстояние. Също така малките хитринки, заслужава ли си да се купува карта, признават ли журналистически карти в туристическите обекти и т.н - ще бъда благодарен за всяка полезна информация Редактирано 6 април, 2017 от iStamatov Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 април, 2017 Сподели Публикувано: 7 април, 2017 Попрехвърли ли общата барселонска тема? А пък тази общо взето припокрива твоето питане: Връзка към коментар
Dimitur Vassilev Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Дегустация на каталунски вина в Барселона. Бихте ли споделили къде в Барселона човек може да посети дегустации на местни вина? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 26 януари, 2019 Сподели Публикувано: 26 януари, 2019 Tribut - El Petit Celler Lugar del Vino Sants Има и други, търси с думa vinoteca. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега