Емика Публикувано: 9 април, 2017 Публикувано: 9 април, 2017 Идват летните отпуски. За любителите на Франция ще покажа едно прекрасно място за почивка в любимата ми северна част - Пикардия. Невероятното еко вилно селище Belle Dune, където всичко е от дърво, включително и болтовете на моста, няколко голфа игрища, аква парк, басейни, плаж, фини ферма за деца..... https://www.pierreetvacances.com/fr-fr/fp_BLL_location-village-belle-dune 5
Емика Публикувано: 9 април, 2017 Автор Публикувано: 9 април, 2017 Това са къщите отвътре. Тук бях аз. Всички кухни са напълно оборудвани. 8
Емика Публикувано: 9 април, 2017 Автор Публикувано: 9 април, 2017 С това влакче, няколко пъти на ден може да отидете в съседния курорт Fort-Mahon-Plage. Първите няколко снимки са от Belle Dune, след това от курортното градче Fort-Mahon-Plage /нещо не мога да се оправя в новия сайт с текст над/под снимките/. 5
krasen_denev Публикувано: 9 април, 2017 Публикувано: 9 април, 2017 (редактирано) Страхотно място! Редактирано 9 април, 2017 от krasen_denev 1
Емика Публикувано: 9 април, 2017 Автор Публикувано: 9 април, 2017 Ако сте с кола, от тук може да отидете до Лондон за 1 ден през Евротунела- тунелът под Ла Манш. Направих го в ранна сутрин с прибиране през нощта. Мисля, че бяха 12 линии, по няколко коли/автобуси влизат в железен вагон. Може да слизаш от превозното средство само отдясно, има пътека на която да стоиш или да се движиш пеша. Пътуването до Лондон е около 30-40 мин. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега