Monika_Koko Публикувано: 10 април, 2017 Сподели Публикувано: 10 април, 2017 Привет , търся самолетен билет от Лондон - Хонг Конг - Лондон..... пък може и Лондон - Хонг Конг - София.... за дати около 22, 23,24,25 юни до 28-21 август 2017. Май малко съм закъсняла с търсенето , но сега разбрах , че синът ми ще ходи там на студентски стаж в университета.....та спешно ми трябва билет....и естестествено най-евтин. Прерових и това което излиза е окло 412 GBP с виетнамските авиолинии...... това като цена как е ? То май не мога да чакам промоцийка, защото юни си е наблизо. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 10 април, 2017 Сподели Публикувано: 10 април, 2017 Търси в хонгконгските версии на сайтовете - expedia.com.hk и т.н. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 10 април, 2017 Сподели Публикувано: 10 април, 2017 (редактирано) Все ми се струва ( без да съм експерт) че цената, която си намерила е прилична. ПП. Може да пробваш да търсиш и до Гуанджоу ( на един хвърлей място е) ако излизат по-изгодни цени . ( Неудобството е че за да кацнеш там трябва виза) Редактирано 10 април, 2017 от funny 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 април, 2017 Сподели Публикувано: 10 април, 2017 И на мен на пръв поглед ми изглежда прилична, всичките цени за цяло лято грубо ми гравитират около 500 евро. Може да поразгледаш и часовете дали ще са удобни. Връщане в София качва цената с 300 евро обаче, така че не е вариант. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения