Мрън Публикувано: 3 април, 2013 Публикувано: 3 април, 2013 Здравейте и от мен, Мрън Обожавам да пътувам, но засега съм била само в Европа и САЩ: къде за 5 години, къде за 2 дни...фен съм на блога, дано и форумът да потръгне, аз ще помагам доколкото мога. 1
Георги Публикувано: 3 април, 2013 Публикувано: 3 април, 2013 Имам те предвид, когато реша да разхлабя хватката на тоталитаризма, ти си знаеш какво означава това И ми пази уискито да отлежава...
гост Публикувано: 3 април, 2013 Публикувано: 3 април, 2013 Еее, какво е това само в Европа и САЩ? Ти Европа за Елин Пелин ли я имаш?
Мрън Публикувано: 3 април, 2013 Автор Публикувано: 3 април, 2013 Ами да, то и без това Ryan летят до Елин-Пелините на Европа Може и да не съм права, но за да се нарече човек сериозен пътешественик, поне нещо и от Азия и Африка трябва да е видял. 1
Мрън Публикувано: 3 април, 2013 Автор Публикувано: 3 април, 2013 @ Георги: Мерси Уиски ще почерпя, стига да го пием на Barra
Георги Публикувано: 3 април, 2013 Публикувано: 3 април, 2013 @ Георги: Мерси Уиски ще почерпя, стига да го пием на Barra ма за втори път ме тормозиш с това летище, като знаеш че ми е слабо сърцето... 1
Light Публикувано: 3 април, 2013 Публикувано: 3 април, 2013 (редактирано) Добре де...какво толкова има там?! Че ме заинтригувахте... Edit: Уау.... колите на чичко гугъл са минали по единствения път там....даже си видях невероятни места за летене...какви ли са ветровете там?! Редактирано 3 април, 2013 от Light
Мрън Публикувано: 3 април, 2013 Автор Публикувано: 3 април, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Barra_Airport_%28Scotland%29 Накратко: единственото летище в света където плажът се използва за писта. 1
Light Публикувано: 3 април, 2013 Публикувано: 3 април, 2013 Аз пък сума ти време търся де е летището 2
Мрън Публикувано: 4 април, 2013 Автор Публикувано: 4 април, 2013 Edit: Уау.... колите на чичко гугъл са минали по единствения път там....даже си видях невероятни места за летене...какви ли са ветровете там?! Била съм на другите острови от Outer Hebrides: невероятно е. Вятърът се комбинира с дъжд, който поради това е хоризнотален. Пускам снимки от един плаж: http://www.undiscoveredscotland.co.uk/harris/luskentyre/ 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега