Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте и от мен, Мрън :) Обожавам да пътувам, но засега съм била само в Европа и САЩ: къде за 5 години, къде за 2 дни...фен съм на блога, дано и форумът да потръгне, аз ще помагам доколкото мога.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам те предвид, когато реша да разхлабя хватката на тоталитаризма, ти си знаеш какво означава това :) И ми пази уискито да отлежава...

Публикувано:

Ами да, то и без това Ryan летят до Елин-Пелините на Европа :) Може и да не съм права, но за да се нарече човек сериозен пътешественик, поне нещо и от Азия и Африка трябва да е видял.

• Харесвам 1
Публикувано:

@ Георги: Мерси :) Уиски ще почерпя, стига да го пием на Barra

ма за втори път ме тормозиш с това летище, като знаеш че ми е слабо сърцето...

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Добре де...какво толкова има там?! Че ме заинтригувахте...

Edit: Уау.... колите на чичко гугъл са минали по единствения път там....даже си видях невероятни места за летене...какви ли са ветровете там?!

Редактирано от Light
Публикувано:

Edit: Уау.... колите на чичко гугъл са минали по единствения път там....даже си видях невероятни места за летене...какви ли са ветровете там?!

Била съм на другите острови от Outer Hebrides: невероятно е. Вятърът се комбинира с дъжд, който поради това е хоризнотален. Пускам снимки от един плаж:

http://www.undiscoveredscotland.co.uk/harris/luskentyre/

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.