valpet Публикувано: 12 април, 2017 Публикувано: 12 април, 2017 (редактирано) Имам въпрос към тези,които са пътували с тази компания.Държат ли строго на размерите и килограмите на допустимия багаж? Понеже закупих билети от Барселона до Пунта Кана на промоционална цена и никога не съм летял с тях ме интересува какво мога да взема със себе си в самолета. Пътувам заедно със съпругата си.Благодаря предварително! Редактирано 18 април, 2017 от neuromancer заглавие - Иберия е подвеждащо
neuromancer Публикувано: 12 април, 2017 Публикувано: 12 април, 2017 Теглото на чекирания багаж всички го мерят. Ръчния Иберия не са ми го гледали изобщо. НО! тези полети не са на Иберия, а на новата нискотарифна компания Level и като нискотарифна предполагам ще гледат внимателно откъде да измъкнат някое евро . Опит с тях никой няма все още. 1
ACM Публикувано: 12 април, 2017 Публикувано: 12 април, 2017 Аз прочетох доста от нещата на сайта им и честно казано не видях никъде информация за багажа. Дори не намерих Manage booking или нещо подобно, все пак трябва да се добавят доста неща. Въобще доста странна ситуация. Разпродадоха хиляди билети, а сайтът им е под всякаква критика.
Ерика Публикувано: 17 април, 2017 Публикувано: 17 април, 2017 Здравей, Аз също купих такъв билет. Ясно е, че ние ще сме първите тестващи как стоят нещата. Като за начало смятам тези дни да пиша на flylevel, за да ми потвърдят на какъв точно ръчен багаж имаме право. Ще те държа в течение. Иначе Manage booking опция имаш в сайта на Иберия iberia.com. Оттам можеш да разгледаш резервацията си. 1
ACM Публикувано: 17 април, 2017 Публикувано: 17 април, 2017 (редактирано) Видях ги тези неща в сайта на Иберия, но все пак е странно. Иначе доста неприятни цени дават за избор на места и багаж, ама какво да се прави. Ако човек иска да пътува с максимални удобства, трябва да добави 180 евро за храна, багаж и конкретно място. Добре, че повечето не сме разглезени :D При пътуване с Иберия (ако сметнем, че тези билети в действителност се смятат към тях) кога ще се видят кои са автоматично разпределените места? Към момента пише, че няма определени такива. При Бритиш веднага се виждат местата и можеш да си ги смениш безплатно, а при Иберия как е положението? При Левъл е ясно, че няма безплатна смяна, но поне ще е хубаво да се види какво е отредила системата. Редактирано 17 април, 2017 от ACM
Marisha Публикувано: 17 април, 2017 Публикувано: 17 април, 2017 И ние сме с билети до Пунта Кана, ще видим как ще се стоят нещата, като почнат да летят от лятото
Ерика Публикувано: 18 април, 2017 Публикувано: 18 април, 2017 (редактирано) Снощи им писах във фейсбук и отговориха много бързо. Потвърдиха ми, че закупилите билети на flylevel имат право на ръчен багаж, като се следва политиката на Иберия - тук. Моето пътуване с тях е на 30ти септември. Моля, който пътува по-рано да сподели впечатления Редактирано 18 април, 2017 от Ерика
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега