Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Имам въпрос към тези,които са пътували с тази компания.Държат ли строго на размерите и килограмите на допустимия багаж? Понеже закупих билети от Барселона до Пунта Кана на промоционална цена и никога не съм летял с тях ме интересува какво мога да взема със себе си в самолета. Пътувам заедно със съпругата си.Благодаря предварително!

Редактирано от neuromancer
заглавие - Иберия е подвеждащо
Връзка към мнение

Теглото на чекирания багаж всички го мерят. Ръчния Иберия не са ми го гледали изобщо.

НО! тези полети не са на Иберия, а на новата нискотарифна компания Level и като нискотарифна предполагам ще гледат внимателно откъде да измъкнат някое евро :). Опит с тях никой няма все още.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз прочетох доста от нещата на сайта им и честно казано не видях никъде информация за багажа. Дори не намерих Manage booking или нещо подобно, все пак трябва да се добавят доста неща. Въобще доста странна ситуация. Разпродадоха хиляди билети, а сайтът им е под всякаква критика.

Връзка към мнение

Здравей,

Аз също купих такъв билет. Ясно е, че ние ще сме първите тестващи как стоят нещата. Като за начало смятам тези дни да пиша на flylevel, за да ми потвърдят на какъв точно ръчен багаж имаме право. Ще те държа в течение. Иначе Manage booking опция имаш в сайта на Иберия iberia.com. Оттам можеш да разгледаш резервацията си.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Видях ги тези неща в сайта на Иберия, но все пак е странно. Иначе доста неприятни цени дават за избор на места и багаж, ама какво да се прави. Ако човек иска да пътува с максимални удобства, трябва да добави 180 евро за храна, багаж и конкретно място.  Добре, че повечето не сме разглезени :D При пътуване с Иберия (ако сметнем, че тези билети в действителност се смятат към тях) кога ще се видят кои са автоматично разпределените места? Към момента пише, че няма определени такива. При Бритиш веднага се виждат местата и можеш да си ги смениш безплатно, а при Иберия как е положението? При Левъл е ясно, че няма безплатна смяна, но поне ще е хубаво да се види какво е отредила системата.

Редактирано от ACM
Връзка към мнение

Снощи им писах във фейсбук и отговориха много бързо. Потвърдиха ми, че закупилите билети на flylevel имат право на ръчен багаж, като се следва политиката на Иберия - тук. Моето пътуване с тях е на 30ти септември. Моля, който пътува по-рано да сподели впечатления :)

 

Редактирано от Ерика
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.