zvezda9001 Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 Здравейте, понеже ще посещаваме Рим и околностите май месец, прочетох за един увеселителен парк Rainbow MagicLand и много ми хареса, поне това което видях от сайта им. Ще се радвам, някой който го е посещавал да сподели мнението си, също така ако може малко повечко информация да ми даде за това дали е нужно предварително да се закупят билети за парка, има ли паркинг за колите, дали май месец края е подходящо за парка, понеже има и водни атракции. Не видях такава темичка тук и затова направих, ще се радвам да споделите мнението си, пък и аз като се върна ще напиша мнението си за да може да помогнем на някой друг. Официалния сайт на парка е https://magicland.it/en Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 Ние го посетихме през Август. Паркът не е голям, но децата се забавляваха. Има няколко водни атракции, но ако е слънчево би трябвало да изсъхнете бързо и да не е проблем. Най-много им харесаха скоростните влакчета, картинга, пещерата с Winks. Ние се придвижвахме с такси и не знам подробностите за паркинга. Бяхме отседнали в близкия град. Наблизо има outlet и при него има голям паркинг. През лятото парка работеше до 1 или 2 след полунощ. В края на деня имаше светлинно шоу върху водните струи от фонтани, което много ми хареса. Ако се купят предварително билети има намаление. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега