Прескочи до съдържание

Rainbow MagicLand


zvezda9001

Препоръчани мнения

Здравейте,

понеже ще посещаваме Рим и околностите май месец, прочетох за един увеселителен парк Rainbow MagicLand и много ми хареса, поне това което видях от сайта им. Ще се радвам, някой който го е посещавал да сподели мнението си, също така ако може малко повечко информация да ми даде за това дали е нужно предварително да се закупят билети за парка, има ли паркинг за колите, дали май месец края е подходящо за парка, понеже има и водни атракции. Не видях такава темичка тук и затова направих, ще се радвам да споделите мнението си, пък и аз като се върна ще напиша мнението си за да може да помогнем на някой друг.

Официалния сайт на парка е https://magicland.it/en

Връзка към мнение

Ние го посетихме през Август. Паркът не е голям, но децата се забавляваха. Има няколко водни атракции, но ако е слънчево би трябвало да изсъхнете бързо и да не е проблем. Най-много им харесаха скоростните влакчета, картинга, пещерата с Winks.

Ние се придвижвахме с такси и не знам подробностите за паркинга. Бяхме отседнали в близкия град. Наблизо има outlet и при него има голям паркинг. През лятото парка работеше до 1 или 2 след полунощ. В края на деня имаше светлинно шоу върху водните струи от фонтани, което много ми хареса.

Ако се купят предварително билети има намаление.

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.