asen85 Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 с нетърпение очаквам следващата промоция на катарците. търся нещо примамливо за Тайланд или Виетнам за ноември. Последната им промоция за Бангкок беше сякаш скъпа - 460 евро. А една позната се уреди с 270 ешро билет пак до там. Ще тръпна в очакване. 2 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 преди 5 часа, asen85 каза: с нетърпение очаквам следващата промоция на катарците. търся нещо примамливо за Тайланд или Виетнам за ноември. Последната им промоция за Бангкок беше сякаш скъпа - 460 евро. А една позната се уреди с 270 ешро билет пак до там. Ще тръпна в очакване. И аз се ослушвам за тази дестинация без конкретен период Връзка към коментар
mililia Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 Аз пък се оглеждам за намаления до Куала Лумпур и Сингапур. Каква е оптималната цена за билет до там? Не съм следила дестинацията и нямам идея какво да очаквам. 1 Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 преди 30 минути , mililia каза: Аз пък се оглеждам за намаления до Куала Лумпур и Сингапур. Каква е оптималната цена за билет до там? Не съм следила дестинацията и нямам идея какво да очаквам. Най малката цена за Сингапур която аз съм виждал е била 400€ 2 Връзка към коментар
feel_the_rush Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 1 hour ago, mililia said: Аз пък се оглеждам за намаления до Куала Лумпур и Сингапур. Каква е оптималната цена за билет до там? Не съм следила дестинацията и нямам идея какво да очаквам. Ние летяхме от София до Куала и се върнахме от Сингапур. Билетите ги взехме на 430 евро от Фестивалната им седмица, като това беше цената, ако се резервират 3 билета. По-ниско не съм я виждала никога. Преди тези промоции, под 475 евро не беше падала цената. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 Ами, аз реших, че до към 450 евро е добра цена. И аз имам идеята да отида до КЛ, а връщането да е от Сингапур, но всичко ще зависи от цената. Търся билети за края на октомври, началото на ноември, а май за тогава и цените са по-високи. Ще ми се в картинката да вкарам и Камбоджа, а за там става от ноември. Връзка към коментар
funny Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 Специално за Сингапур и Куала Лумпур е добре да се погледне и flyscoot.com . Имат изгодни полети от Атина до Сингапур / Куала Лумпур и обратно. На прима виста 24.06 Атина - Сингапур с връщане на 06.07 Куала Лумпур - Атина е 306 евро И с Раян Еър до и от Атина ( около 60 евро) за този период и може и под 400 евро да се върже цената. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 (редактирано) преди 4 минути , funny каза: Специално за Сингапур и Куала Лумпур е добре да се погледне и flyscoot.com . Имат изгодни полети от Атина до Сингапур / Куала Лумпур и обратно. На прима виста 24.06 Атина - Сингапур с връщане на 06.07 Куала Лумпур - Атина е 306 евро И с Раян Еър до и от Атина ( около 60 евро) за този период и може и под 400 евро да се върже цената. Това при условие, че не се налага нощувка в Атина в нито една от двете посоки и също така без багаж и без храна. Ако се сравни с промотата на Катарците по 450 евро според мен не е особено добра оферта. Редактирано 12 април, 2017 от П.Кръстев 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 Scoot имаха скоро промо за еднопосочен за юни Атина - Сингапур за 70 евро. Такова нещо никога не съм виждал. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 Точно на 24 юни в примера който съм дала билета е 79 евро Атина - Сингапур Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 Ние летяхме миналата година SOF>LHR>KUL - SIN>LHR>BCN с BA за около 300€ , но то беше нещо като "грешка". 2 Връзка към коментар
asen85 Публикувано: 12 април, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 април, 2017 хм, интересно. а някой има ли представа колко е приемлива цена (такава, за която би си заслужавало да се вземе билет) за двупосочен до Банкок и /или до Хо Ши Мин от София или от някоя от съседните ни страни? 21 hours ago, Уатея said: И аз се ослушвам за тази дестинация без конкретен период аз търся за ноември, ако излезе нещо, ще те уведомя 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 (редактирано) Преди 1 час, asen85 каза: приемлива цена (такава, за която би си заслужавало да се вземе билет) за двупосочен до Банкок Това за "приемливата цена" е въпрос на собствено светоусещане. Под "приемлива" аз разбирам цена, която някой би приел да плати. Е, за някои хора 1500€ за билет в бизнес класа биха били приемлива цена, за друг 450€ за икономична биха били неприемливо висока цена... Ако питаш за това колко ниска цена може да се постигне, това вече е друга тема. Февруари пътувахме до Банкок, като маршрутът ни беше Ларнака - Банкок - Рим за 250€. Позициониращите полети София - Ларнака и Рим - София добавиха още 65€ или обща цена 315€ на човек във високия сезон. П.С. Дългият полет беше с Royal Jordanian и междинно кацане в Аман с разумен престой от 4-5 часа... Тъкмо колкото да се възползваме от салона на Diners. София - Ларнака с егейците и Рим - София - с Раян. Редактирано 12 април, 2017 от chandni 3 Връзка към коментар
asen85 Публикувано: 12 април, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 април, 2017 21 minutes ago, chandni said: Това за "приемливата цена" е въпрос на собствено светоусещане. Под "приемлива" аз разбирам цена, която някой би приел да плати. Е, за някои хора 1500€ за билет в бизнес класа биха били приемлива цена, за друг 450€ за икономична биха били неприемливо висока цена... Ако питаш за това колко ниска цена може да се постигне, това вече е друга тема. Февруари пътувахме до Банкок, като маршрутът ни беше Ларнака - Банкок - Рим за 250€. Позициониращите полети София - Ларнака и Рим - София добавиха още 65€ или обща цена 315€ на човек във високия сезон. П.С. Дългият полет беше с Royal Jordan и междинно кацане в Аман с разумен престой от 4-5 часа... Тъкмо колкото да се възползваме от салона на Diners. София - Ларнака с егейците и Рим - София - с Раян. благодаря за информацията и да - питането ми е за възможно най-ниска цена : значи, ако съм разбрал правилно, си летял от софия за ларнака и от там за Банкок? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 Аз взех при януарската промоция на Катарците билет до Хошимин от София за 350 евро. Също при тяхна промоция, но през Септември миналата година имаше билети по 380 евро. Според мен това е добра цена и е напълно постижима. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 преди 55 минути , asen85 каза: значи, ако съм разбрал правилно, си летял от софия за ларнака и от там за Банкок? Мъжът ми е летял, а аз съм летяла... Иначе за другото правилно си разбрал. Връзка към коментар
asen85 Публикувано: 12 април, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 април, 2017 12 minutes ago, mililia said: Аз взех при януарската промоция на Катарците билет до Хошимин от София за 350 евро. Също при тяхна промоция, но през Септември миналата година имаше билети по 380 евро. Според мен това е добра цена и е напълно постижима. това е доста добра цена. Благодаря за отговора. 12 minutes ago, chandni said: Мъжът ми е летял, а аз съм летяла... Иначе за другото правилно си разбрал. поне вече всичко ми е ясно. уместно уточнение! 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 12 април, 2017 Сподели Публикувано: 12 април, 2017 преди 22 часа, mililia каза: Аз пък се оглеждам за намаления до Куала Лумпур и Сингапур. Каква е оптималната цена за билет до там? Не съм следила дестинацията и нямам идея какво да очаквам. SOF - SIN 26.10 - 07.11 417€ с KLM и Air France . Цената излиза на сайта на KLM 2 Връзка към коментар
taipan Публикувано: 11 юни, 2017 Сподели Публикувано: 11 юни, 2017 А кога са промоциите за Банкок Връзка към коментар
lesy Публикувано: 11 юни, 2017 Сподели Публикувано: 11 юни, 2017 35 minutes ago, taipan said: А кога са промоциите за Банкок Досега Катарците имаха 2 основни промоции - края на август, началото на септември и януари-февруари. Но дали точно до Банкок ще имат ниски цени не се знае. А и с тази ситуация. Иначе следиш сайтовете описани в тази тема: и споделяш... Цена 400 евро от София с малък престой в Доха е приемлива според мен. От Европа излизат по-добри цени, но трябва да се предвиди време. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения