stanimir Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 В цветните зони живее 99.9% от цялото население на Земята: В източната половина отвъд почти правата разделителна линия живее 80% от населението на САЩ. Добре се вижда на нощната сателитна карта : 9 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 24 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2023 за мен е изненадващо огромният брой летища в Парагвай (и Боливия 😞 4 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 25 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2023 4 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 25 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2023 преди 29 минути , stanislavpp каза: Изпуснали са Македония и Сърбия-поне пред Унгария са! 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 25 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2023 7 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 26 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2023 преди 4 часа, crazyhorse каза: Изпуснали са Македония и Сърбия-поне пред Унгария са! То да беше само това 🤣нямам думи просто, гледам и не вярвам на ушите си😁 1 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 12 март, 2023 Сподели Публикувано: 12 март, 2023 На 25.02.2023 г. в 21:50, crazyhorse каза: Изпуснали са Македония и Сърбия-поне пред Унгария са! И България. Или нас не ни броят като страна за посещаване. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 1 април, 2023 Сподели Публикувано: 1 април, 2023 Производство на дини износ на шоколад 4 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 април, 2023 Сподели Публикувано: 6 април, 2023 най-разпространените фамилни имена в европейските държави производители на пшеница 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 Ако за златните резерви класацията почива на обективна статистика , тази за щастието е доста субективна. Може ли изобщо да бъде измерено , винаги ли е свързано с финансовото благосъстояние ? Други класации посочват Бутан на първо място , а тук дори не са я включили. 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 преди 12 минути , stanimir каза: тази за щастието е доста субективна. Още повече, че скандинавските държави+ Швейцария често пъти са в челните места по годишен брой самоубийства. 2 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 преди 14 минути , iMari каза: Още повече, че скандинавските държави+ Швейцария често пъти са в челните места по годишен брой самоубийства. И аз така знам, ама май е мит дето се предава от уста на уста или поне не са лидери в класациите ... https://worldpopulationreview.com/country-rankings/suicide-rate-by-country 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 В световен мащаб може би, но това е за EU за 2019г. Финландия води класацията през 2017г. по самоубийства сред младите хора в Европа: Целта не е да задълбаваме в тази материя. Идеята е, че не е задължително щастието да е свързано с материалното благосъстояние на една държава. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 Финландия е на първо място за шеста година подред за най-щастлива държава , доста инфо има в нета , ако на някой му е любопитно : https://theconversation.com/why-finland-is-the-happiest-country-in-the-world-an-expert-explains-203016#:~:text=Just why Finns are happier,and low levels of corruption. https://www.euronews.com/next/2023/03/20/these-are-the-worlds-10-happiest-countries-in-2023-and-most-of-them-are-in-europe#:~:text=The report%2C which draws on,ahead of all other countries. ———————————- 1 2 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 преди 5 минути , iMari каза: Целта не е да задълбаваме в тази материя. Идеята е, че не е задължително щастието да е свързано с материалното благосъстояние на една държава. Напълно съм съгласен. И все пак високият брой на самоубийствата по-скоро подпомага общото щастие. Все пак всички нещастни вече не са живи ... 🙂 4 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 Май трябва да потърся мексиканска бира, никога не съм пробвал, а трябва да има причина да са износител номер 1 в света. Предложения за бивоварна? Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 преди 50 минути , vorbis каза: Предложения за бивоварна? https://en.wikipedia.org/wiki/Corona_(beer) - продава се почти навсякъде. Само не знам дали е наистина от Мексико 🙂 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 Преди 1 час, vorbis каза: Май трябва да потърся мексиканска бира, никога не съм пробвал, а трябва да има причина да са износител номер 1 в света. Предложения за бивоварна? Corona действително е най-разпространената бира в света. Бих се учудил ако не ти говори нищо. Има я почти във всяко българско заведение дори. В интерес на истината е чудесна бира, като по традиция се сервира с лимон... преди 31 минути , jorocontrola каза: https://en.wikipedia.org/wiki/Corona_(beer) - продава се почти навсякъде. Само не знам дали е наистина от Мексико 🙂 Не разбира се, произвежда се на стотици места по света, включително в Европа... 2 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 преди 31 минути , jorocontrola каза: https://en.wikipedia.org/wiki/Corona_(beer) - продава се почти навсякъде. Само не знам дали е наистина от Мексико 🙂 преди 2 минути , Duke каза: Corona действително е най-разпространената бира в света. Бих се учудил ако не ти говори нищо. Има я почти във всяко българско заведение дори. В интерес на истината е чудесна бира, като по традиция се сервира с лимон... Не знаех, че прословутата Корона е мексиканска. Естествено, че съм надигал чаша с нея. Благодаря за инфото. Човек винаги има какво да научи тук. 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 Извинявам се за спама, ама нИ'мо'А сА стърпА! Професионално деформиран съм 😄 6 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 13 април, 2023 Сподели Публикувано: 13 април, 2023 преди 10 часа, Duke каза: В интерес на истината е чудесна бира, като по традиция се сервира с лимон.. Това ще е някакъв български вариант, защото Корона по традиция се сервира с лайм всъщност. Мексиканската бира е единственият достоен конкурент по качество на белгийската бира , по качественият вариант ( и малко по-скъп ) на Корона екстра/лайт е Модело Еспесиал , и особено тъмната Модело Негра . Модело , освен производител на Корона и Модело , произвежда и другите две топ марки мексиканска бира - Пасифико и Виктория. От своя страна концерна Модело е собсвеност на гиганта Анхойзер-Буш-ИнВ, собственик на любимите Лефе и Стела, както и на Бъдуайзер и Бекс. прозиводители на ябълки в тонове : Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега