Климент Публикувано: 4 октомври, 2023 Публикувано: 4 октомври, 2023 преди 3 часа, Фил каза: Хайде развенчахме и мита за "дъждовния Лондон". Не знам кокло е развенчан, ама британците имат над 100 синонима на дъжд (rain) https://starkeycomics.com/2019/03/14/100-british-words-for-rain/
master_of_germs Публикувано: 14 октомври, 2023 Публикувано: 14 октомври, 2023 преди 2 часа, stanislavpp каза: Това мислех да го пускам, ама сигурно на пръсти се броим магеланците, дето не пропускаме мач от световното по ръгби. Кой разбрал - разбрал 😉 За останалите - подсказка 🙂 А за довечера, освен че всички ще подкрепяме Фиджи, използвам случая и да пожелая успех на @домосед и неговата Южна Африка в четвъртфинала. 🙂 5
домосед Публикувано: 15 октомври, 2023 Публикувано: 15 октомври, 2023 преди 13 часа, master_of_germs каза: преди 15 часа, stanislavpp каза: Това мислех да го пускам, ама сигурно на пръсти се броим магеланците, дето не пропускаме мач от световното по ръгби Това е някакъв майтап, а не обясняваща света карта. По-подходящ би бил за темата Хумор, макар и за там ми е трудно да разбера какво му е забавното. Защо да се предполага, че точно Англия няма поддръжници точно по ръгби, пък за Фиджи цял свят е чувал и ги поддържа. 3
Duke Публикувано: 15 октомври, 2023 Публикувано: 15 октомври, 2023 преди 3 часа, домосед каза: Това е някакъв майтап, а не обясняваща света карта. По-подходящ би бил за темата Хумор, макар и за там ми е трудно да разбера какво му е забавното. Защо да се предполага, че точно Англия няма поддръжници точно по ръгби, пък за Фиджи цял свят е чувал и ги поддържа. Само да допълня тази нишка на разсъждения. Какво предполага, че в самата Англия, всички, включително и родените във Фиджи, ще подкрепят английския национален отбор по ръгби срещу Фиджи?
Topfly Публикувано: 15 октомври, 2023 Публикувано: 15 октомври, 2023 https://bg.wikipedia.org/wiki/Панонско_море 5
epetkov Публикувано: 27 октомври, 2023 Публикувано: 27 октомври, 2023 Карта на източногерманския Берлин от 1988 г., която просто отказва да покаже Западен Берлин: 2
traveler Публикувано: 27 октомври, 2023 Публикувано: 27 октомври, 2023 преди 25 минути , epetkov каза: Карта на източногерманския Берлин от 1988 г., която просто отказва да покаже Западен Берлин: Имам такава от 1986, но някак не си спомням да има такова петно.🙂
neuromancer Публикувано: 27 октомври, 2023 Публикувано: 27 октомври, 2023 преди 4 часа, traveler каза: Имам такава от 1986, но някак не си спомням да има такова петно.🙂 според мен е нормално в картата да не влиза територия на друга държава
epetkov Публикувано: 27 октомври, 2023 Публикувано: 27 октомври, 2023 преди 6 часа, traveler каза: Имам такава от 1986 Твоята карта е от 1986 година, показаната от мен е от 1988 година.
traveler Публикувано: 27 октомври, 2023 Публикувано: 27 октомври, 2023 преди 1 час, epetkov каза: Твоята карта е от 1986 година, показаната от мен е от 1988 година. Тази е от 1985, имам и от 1988, но не е като твоята. Има означени улици и паркове, колкото да не е без нищо. Ето и част от 1988 PS Докато търсех картата, открих и разни други - Прага, Лайпциг, Дрезден. Просто не мога да си представя, че сме се ориентирали с тези чаршафи. 2 1
jorocontrola Публикувано: 1 ноември, 2023 Публикувано: 1 ноември, 2023 преди 42 минути , Фил каза: Карта на пъбовете в UK Как да си я импортна при мен 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега