jorocontrola Публикувано: Четвъртък в 10:19 Публикувано: Четвъртък в 10:19 преди 19 часа, Duke каза: Понякога, когато плюем по държавата с повод и без повод, е добре да си припомняме тази карта: И какво точно ни припомня - да не вярваме на всичко, което виждаме в интернет?
Duke Публикувано: Четвъртък в 10:28 Публикувано: Четвъртък в 10:28 преди 6 минути , jorocontrola каза: И какво точно ни припомня - да не вярваме на всичко, което виждаме в интернет? Нямам представа дали данните са 100% верни, но със сигурност данъчната тежест при нас е една от най-ниските в Европа... 3
jorocontrola Публикувано: Четвъртък в 10:31 Публикувано: Четвъртък в 10:31 преди 1 минута , Duke каза: Нямам представа дали данните са 100% верни, но със сигурност данъчната тежест при нас е една от най-ниските в Европа... За това съм съгласен. Иначе сравняват дини с круши - за БГ са дали само ДОД, за повечето държави определено и всякакви осигуровки 😉
Duke Публикувано: Четвъртък в 10:35 Публикувано: Четвъртък в 10:35 преди 5 минути , jorocontrola каза: За това съм съгласен. Иначе сравняват дини с круши - за БГ са дали само ДОД, за повечето държави определено и всякакви осигуровки 😉 Да, на мен също ми направи впечатление, че липсват осигуровките, но идеята беше, че има и по-зле от нас... Реално мисля, че процента трябва да бъде около 22%, а не 10%, което пак е далеч под налозите в западноевропейските страни... 1
Argentique Публикувано: Четвъртък в 10:52 Публикувано: Четвъртък в 10:52 При едно самоосигуряващо се лице тук са 35%.
deyan Публикувано: Четвъртък в 12:22 Публикувано: Четвъртък в 12:22 преди 1 час, jorocontrola каза: за БГ са дали само ДОД, за повечето държави определено и всякакви осигуровки преди 1 час, Duke каза: Да, на мен също ми направи впечатление, че липсват осигуровките, но идеята беше, че има и по-зле от нас... Не съм сигурен, че таблицата по-горе включва осигурителните плащания за другите държави. Друг е въпросът, че повечето държави нямат плосък данък и посочените проценти са максимално приложимите при доста високи доходи. Направих една справка за Испания (https://taxsummaries.pwc.com/spain/individual/taxes-on-personal-income) - данъкът (без осигуровки) е от 19 % до 47 %, в зависимост от дохода. Иначе споделям мнението, че наблягайки на негативите на държавата ни, не трябва да се игнорира обстоятелството, че данъчната тежест тук е ниска, включително спрямо минималните размери, приложими в много държави 2
Zaro Публикувано: Четвъртък в 12:36 Публикувано: Четвъртък в 12:36 Ай да сменим темата, че данъците са нещо неприятно. 😁 1 3
Ardent Публикувано: Петък в 09:41 Публикувано: Петък в 09:41 От тази карта може да се направи извода, че зехтинът който се консумира в Гърция има различни свойства от испанския и италианския. И също така става ясно, че на македонците им е доста спечено положението. 3
stanislavpp Публикувано: преди 19 часа Публикувано: преди 19 часа малко ми е трудно да се съглася с 45години за U.K , може би 15 4
traveler Публикувано: преди 17 часа Публикувано: преди 17 часа преди 2 часа, stanislavpp каза: малко ми е трудно да се съглася с 45години за U.K , може би 15 А Румъния - 12. Значи половината на около 16, останалите на около 8. Големи бисери има някой път в тези карти.😉 2
Zaro Публикувано: преди 17 часа Публикувано: преди 17 часа преди 8 минути , traveler каза: А Румъния - 12. Значи половината на около 16, останалите на около 8. Големи бисери има някой път в тези карти.😉 Значи за Румъния не може, а за Исландия няма проблем 😁 2
traveler Публикувано: преди 17 часа Публикувано: преди 17 часа преди 12 минути , Zaro каза: Значи за Румъния не може, а за Исландия няма проблем 😁 Не я видях, немам думи. Съсипаха го тоя свят. 1 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега