Прескочи до съдържание

Билет до Танзания - Дар Ес Салаам


Препоръчани мнения

Здравейте! 

 В близко време ще трябва да пътувам за Дар Ес Салаам  (от София)- интересно ми е да споделите къде гледате и какво намирате?

 Аз гледах всичко от 18-19 Април до 30 Април - най-изгодно по официални сайтове на авиолиниите е София - Истанбул - Дар ес Салаам за 400 евро. Еднопосочен ми трябва само, но ако има нещо промоционално и двупосочно... 

 В skyscanner гледах - там от tripsta.bg  има за 380 евро. 

 Някой ползвал ли го е този сайт трипста до сега - как е? 

 Също имам питане - какво ще рече NO Show 150 лева например - е, как ще ми ги вземат тези 150 лева глоба ако не се появя?

 На някой случвало ли му се е?

Връзка към мнение

Понеже те интересува само еднопосочен, виж Flydubai, цената им е около 360 евро в момента. Иначе цените в последния момент, каквито се броят билети за след седмица може да са всякакви и е трудно да се даде препоръка. 

 

tripsta е ок сайт, но може би няма да е най-евтиния възможен, винаги сравнявай и със сайта на авиокомпанията като базова оферта и стигай до края на екрана с плащането да видиш дали няма допълнителни такси за плащане с популярните карти. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.