Прескочи до съдържание

Билет до Танзания - Дар Ес Салаам

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! 

В близко време ще трябва да пътувам за Дар Ес Салаам  (от София)- интересно ми е да споделите къде гледате и какво намирате?

Аз гледах всичко от 18-19 Април до 30 Април - най-изгодно по официални сайтове на авиолиниите е София - Истанбул - Дар ес Салаам за 400 евро. Еднопосочен ми трябва само, но ако има нещо промоционално и двупосочно... 

В skyscanner гледах - там от tripsta.bg  има за 380 евро. 

Някой ползвал ли го е този сайт трипста до сега - как е? 

Също имам питане - какво ще рече NO Show 150 лева например - е, как ще ми ги вземат тези 150 лева глоба ако не се появя?

На някой случвало ли му се е?

Публикувано:

Понеже те интересува само еднопосочен, виж Flydubai, цената им е около 360 евро в момента. Иначе цените в последния момент, каквито се броят билети за след седмица може да са всякакви и е трудно да се даде препоръка. 

tripsta е ок сайт, но може би няма да е най-евтиния възможен, винаги сравнявай и със сайта на авиокомпанията като базова оферта и стигай до края на екрана с плащането да видиш дали няма допълнителни такси за плащане с популярните карти. 

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.