Прескочи до съдържание

Top 20 beach destinations

Препоръчани мнения

И докато сме на вълна класации, исках да намеря нещо като Top 20 beach destinations, че ми се пускаше такава тема от моя гледна точка и намерих това:

http://www.telegraph.co.uk/expat/expatpicturegalleries/7937207/The-top-20-beach-destinations.html

Top 20 beach destinations според британците, критериите са affordability, weather, and food.

И така, започваме с номер 20 - Sydney, минаваме през Hawaii и очаквайте изненада...номер 1 е.........ще трябва да прочетете ако искате да разберете. :grin:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не забравяйте  - overall affordability - написали са ви го хората.

Все пак и нощувките са едни от най-евтините, а голяма част от британците със сигурност ползват и други услуги нощем.

Връзка към коментар

Ами тя класацията май не е била кои са най-хубавите плажове, а къде ходят хората :) Очевидно, че няма как да не преборим Малдивите, след като там ходят единици, а в днешно време летище Бургас се задъхва. Та явно хората са гласували за мястото, което са посетили, а и няма как да е обективно, защото не всички са обиколили всички места. 

Връзка към коментар

Сравнено с нас испанските курорти са доста по-презастроени ...Коста Дел Сол или Бенидорм например са някакъв кошмар ако си падате по уединените курорти ... и всичките тези хиляди , десетки хиляди плажни къщи и апарт комплекси For Sale  ;)

Тъжна гледка е ...

post-140-0-30929900-1376757139.jpg

post-140-0-82018300-1376757142.jpg

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Една по стара снимка за сбъдващи се мечти от същото място:

5669.jpg

Ето и повече.

Кви спомени ми върна, човече... :( 

Кубан и Палмата ще ги помня сигурно цял живот. Все едно е друго място в сравнение със сега. Хубаво е, че поне сме ги видели тези неща на времето...

В тази класация доста странни пейзажи са избрали за илюстриране. Снимката от плажа на South Beach, Florida с паянтовата дървена оградка ми прилича на Кранево откъм международния лагер в средата на 80-те.  :lol:

Също учудващо е, че са избрали да питат англичаните за Корнуол, вместо за Брайтън или Блекпул.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Тази класация ми прилича на култовите книжки в Холандия - "Най-доброто вино за под 5 евро" :P Всъщност има много повече спокойни местенца по нашето крайбрежие отколкото диви и евтини барове. Дори Слънчев бряг е спокоен по периферията, Златни също.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.