Oshko Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 И докато сме на вълна класации, исках да намеря нещо като Top 20 beach destinations, че ми се пускаше такава тема от моя гледна точка и намерих това: http://www.telegraph.co.uk/expat/expatpicturegalleries/7937207/The-top-20-beach-destinations.html Top 20 beach destinations според британците, критериите са affordability, weather, and food. И така, започваме с номер 20 - Sydney, минаваме през Hawaii и очаквайте изненада...номер 1 е.........ще трябва да прочетете ако искате да разберете. 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Ха-ха-ха, беше очаквано, с тези екстри... :D Връзка към коментар
Polina Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Стига бе!?! Само заради едното ядене и пиене ли? Връзка към коментар
Duke Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 ...пиене, пиене. 1 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Е, не! Първото място направо ме уби ! Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 14 август, 2013 Автор Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Патриотичен дух ме обзе, трябва да се полее 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Класацията явно е направена най-вече по критерий - балконинг... 3 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Сигурно affordability е било с най-голяма тежест сред критериите Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 (редактирано) Една по стара снимка за сбъдващи се мечти от същото място: Ето и повече. Редактирано 14 август, 2013 от cck 2 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Не забравяйте - overall affordability - написали са ви го хората. Все пак и нощувките са едни от най-евтините, а голяма част от британците със сигурност ползват и други услуги нощем. Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Бре, бре, с нашето замърсено и презастроено крайбрежие къде сме се класирали. Връзка към коментар
гост Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Ами това е категорично доказателство, че на английски класации не трябва да се вярва! Пък и точно англичанин да ми говори за храна..... 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 август, 2013 Сподели Публикувано: 14 август, 2013 Ами тя класацията май не е била кои са най-хубавите плажове, а къде ходят хората Очевидно, че няма как да не преборим Малдивите, след като там ходят единици, а в днешно време летище Бургас се задъхва. Та явно хората са гласували за мястото, което са посетили, а и няма как да е обективно, защото не всички са обиколили всички места. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 август, 2013 Сподели Публикувано: 17 август, 2013 Сравнено с нас испанските курорти са доста по-презастроени ...Коста Дел Сол или Бенидорм например са някакъв кошмар ако си падате по уединените курорти ... и всичките тези хиляди , десетки хиляди плажни къщи и апарт комплекси For Sale Тъжна гледка е ... 4 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 17 август, 2013 Сподели Публикувано: 17 август, 2013 Beertania! 1 Връзка към коментар
На път Публикувано: 18 август, 2013 Сподели Публикувано: 18 август, 2013 Хахаха... и ние в джаза! Браво! И то сме отвяли Малдивите Връзка към коментар
wilks Публикувано: 21 август, 2013 Сподели Публикувано: 21 август, 2013 Една по стара снимка за сбъдващи се мечти от същото място: Ето и повече. Кви спомени ми върна, човече... Кубан и Палмата ще ги помня сигурно цял живот. Все едно е друго място в сравнение със сега. Хубаво е, че поне сме ги видели тези неща на времето... В тази класация доста странни пейзажи са избрали за илюстриране. Снимката от плажа на South Beach, Florida с паянтовата дървена оградка ми прилича на Кранево откъм международния лагер в средата на 80-те. Също учудващо е, че са избрали да питат англичаните за Корнуол, вместо за Брайтън или Блекпул. 2 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 24 август, 2013 Сподели Публикувано: 24 август, 2013 Нищо чудно, че сме номер едно при такава реклама: http://www.dnevnik.bg/live/novini_ot_vas/2013/08/23/2127613_reklama_na_bulgariia/ Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 24 август, 2013 Сподели Публикувано: 24 август, 2013 (редактирано) СКоро ще я монтираме Редактирано 24 август, 2013 от Hollywood 2 Връзка към коментар
charlotte Публикувано: 24 август, 2013 Сподели Публикувано: 24 август, 2013 Тази класация ми прилича на култовите книжки в Холандия - "Най-доброто вино за под 5 евро" Всъщност има много повече спокойни местенца по нашето крайбрежие отколкото диви и евтини барове. Дори Слънчев бряг е спокоен по периферията, Златни също. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега