sasho Публикувано: 20 април, 2017 Публикувано: 20 април, 2017 Ще бъда благодарен ако можете да ме посъветвате с идеи за море около седмица в началото на Юни. Желанията ми са хубав плаж, а освен това и възможности за активен туризъм на море или пеш. Ще ме улесни ако дестинацията се стига с директен полет от България или Русия, или пък се стига за около един ден с кола или автобус от България. Благодаря предварително!!!
bad kid Публикувано: 20 април, 2017 Публикувано: 20 април, 2017 Кипър, има много добри цени за юни, и според мен тогава е идеално 2
AlexandraKo Публикувано: 20 април, 2017 Публикувано: 20 април, 2017 Сицилия -южната част, ние всяка година ходим в началото на юни.Перфектната почивка, има и какво да се види. 5
patilana Публикувано: 8 май, 2017 Публикувано: 8 май, 2017 Испания-най-доброто време за плаж на Коста дел Сол е точно юни.Който й курорт да изберете няма да сбъркате. 3
Roje Публикувано: 9 май, 2017 Публикувано: 9 май, 2017 Анталия За един ден си с кола там. Ако не ти се шофира много, може и със самолет! Слънце, прекрасно топло море, гостоприемни хотели, ниски цени 2
Alexander Публикувано: 9 май, 2017 Публикувано: 9 май, 2017 Аз в края на юни ще посетя тези места http://www.hola.com/viajes/2016061586497/rincones-costa-almeria/ Предполагам, че ще е добре и в началото на юни, след като вече там е 25-29 градуса денем. Най-лесно е със самолет до Аликанте, Валенсия или Кастейон и след това с кола. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега